Premijere novih serija na Pickboxu u siječnju – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijere novih serija na Pickboxu u siječnju

Premijere novih serija na Pickboxu u siječnju

Na Pickbox TV-u u siječnju premijerno će se prikazati tri izvrsne serije. Ne propustite Oscarom nagrađeni dokumentarac O. J.: Made in America, vizualno predivnu i neobičnu seriju Little Birds te novu kanadsku kriminalističku seriju Pure.

O. J.: Stvoreno u Americi (O. J.: Made in America)

Izazovan, zanimljiv, kontroverzan, popularan, težak i kompliciran − sve su to pridjevi kojima se može opisati O. J. Simpson, glavni junak serije O. J.: Made in America, koja je nagrađena Oscarom za najbolji dokumentarni film. Serija prikazuje sve najvažnije trenutke O. J.-evog života: od karijere u američkom nogometu i popularnosti u američkoj kulturi do optužbi za ubojstvo svoje žene Nicole Brown Simpson i Ronalda Lylea Goldmana, ali i suđenja za oružanu pljačku u Las Vegasu 13 godina poslije. Ova miniserija prikazuje američko društvo, donos prema rasi, ali i mnogo više od toga.

Emitirat će se od 17. siječnja odmah iza serije Poirot.

Ptičice (Little Birds)

Neobična i vizualno predivna dramska serija inspirirana kolekcijom erotskih kratkih priča. U glavnoj ulozi Juno Temple (Maleficent, The Dark Knight Rises) stoji između onih koji imaju moć i onih koji žele biti slobodni. Ova serija u šest dijelova opisana je kao neobična, ambiziozna i vizualno predivna, a zamamne scene nećete lako zaboraviti.

Emitirat će se od 10. siječnja.

Čistunac (Pure)

Nova kanadska kriminalistička serija “Čistunac” (Pure) inspirirana je istinitim događajima, a oduševit će vas nevjerojatnom pričom i izvrsnim, kompleksnim likovima. Pure se vrti oko mreže organiziranoga kriminala i krijumčarenja kokaina i marihuane iz Meksika u Kanadu i SAD. Radnja je smještena u fiktivni grad Antioch u Ontariju, a u središtu zbivanja je novoizabrani menonitski svećenik Noah Funk (glumi Ryan Robbins).

Serija s prikazivanjem na Pickbox TV-u kreće 24. siječnja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861