Potvrđen je povratak Gilmoreica – Netflix oživljava seriju – serijala.com
Trenutno čitaš
Potvrđen je povratak Gilmoreica – Netflix oživljava seriju

Potvrđen je povratak Gilmoreica – Netflix oživljava seriju

Osim što ulaže u nove serije, Netflix aktivno prati što njegovi pretplatnici gledaju, te povremeno preuzima postojeće i oživljava stare serije. Arrested Development, Black Mirror, The Killing, Longmire, Puna kuća, a sada iGilmoreice. Nakon što je vijest procurila u listopadu, povratak popularne dramedije sada je služben, nakon što su ga potvrdili Netflix i producentska kuća Warner Bros.

Lauren Graham i Alexis Bledel (koja je sada starija od Graham na početku serije) vraćaju se u glavnim ulogama kao Gilmoreice, Laurelai i Rory. Vraćaju se i originalni autori, Amy i Daniel Sherman-Palladino, koji će režirati i pisati sve epizode. Manje je vjerojatno da će se vratiti Melissa McCarthy, koja je zadnjih godina postala filmska zvijezda, Edward Herrmann preminuo na Staru godinu 2014. godine. Datuma zasad nema, a prije se pričalo o malo neobičnijem formatu — četiri 90-minutna “filma” umjesto 10-epizodne sezone.

Gilmore Girls — jedna od najboljih serija nultih — išle su od 2000. do 2007. godine na WB-u te kratko na CW-u, u svojoj zadnjoj sezoni. Bile su jedan od zaštitnih znakova onog starog WB-a, koji je znao imati serije simpatičnih i dragih likova, čiji su drugi predstavnici bili Dawson’s Creek, Buffy, Felicity… Serija prepoznatljiva po brzim dijalozima u kojima su se sjajno snalazile dvije glavne akterice.

Sherman-Palladino nije imala priliku završiti seriju kako je htjela, obzirom da je nakon razlaza sa studijem prilikom prelaska na CW u finalnoj sezoni napustila kormilo serije. Sada će dobiti posljednju riječ, osam godina kasnije.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861