Pet novih europskih serija na HBO Max platformi – serijala.com
Trenutno čitaš
Pet novih europskih serija na HBO Max platformi

Pet novih europskih serija na HBO Max platformi

Na novoj HBO Max streaming platformi dostupan je niz europskih serija iz Max Original produkcije, među kojima su najnovije “Požuda” i “Ruxx”, a uskoro će im se pridružiti i “Doušnik”, “Odmrzavanje” i “Zajedno i gladni”, koje će premijeru imati 1. travnja.

„Doušnik“ (The Informant) je mađarska serija koja se odvija 1985. godine, kada se 20-godišnji Geri seli u veliki grad kako bi se upisao na ekonomski fakultet. Pridružuje se reformističkoj skupini koju predvodi Szava. No Geri ima tajnu. Za komunističku obavještajnu službu mora špijunirati Szavu. U glavnim ulogama su Gergely Váradi, Márton Patkós, Szabolcs Thuróczy i Júlia Szász.

Poljska krimi serija „Odmrzavanje“ (The Thaw) počinje otkrivenjem tijela mlade žene u ledenoj vodi. Istragu vodi Zawieja (Katarzyna Wajda), policajka koja nikad ne odustaje. Ubrzo postaje očito da je ubijena žena rodila neposredno prije smrti. Pitanje koje se postavlja je – gdje je beba?

Dokumentarna serija „Zajedno i gladni“ (Czech It Out) prati Lukáša Hejlíka, glavnog foodie influencera u Češkoj, koji redovito vodi na vikend izlete svoju 14-godišnju kćer tinejdžericu i scenaristicu Kláru. Na svojim putovanjima jednako raspodjeljuju svoje vrijeme između kulture hrane i prirode. „Volim uživati u izuzetnom spoju krajolika, prirode i iskustva i otkrivati kulinarska čuda u najzabačenijim mjestima naše lijepe zemlje. Velike stvari na kulinarskoj sceni odigravaju se i u malim mjestima”, izjavio je Lukaš Hejlik.

„Požuda“ (Lust) je bolno iskrena komedija o četiri sredovječne žene u Stockholmu koje se bore održati svoj libido na životu u seksualno frustrirajućem svijetu. U seriji glume Sofia Helin, Anja Lundqvist, Julia Dufvenius i Elin Klingom. Ova švedska serija imala je svjetsku premijeru na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu.

Rumunjska serija „Ruxx“ (Ruxx) je moderna drama o odnosima i promatra mladu generaciju zemlje uhvaćene između prošlosti i budućnosti. Serija prati Rux, koja balansira između zahtjevne karijere i vlastite porcije drame u glavnom gradu Bukureštu. U glavnim ulogama su Raluca Aprodu, Alek Sekareanu i Madalina Kraju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861