Perry Mason se vraća u veljači sljedeće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Perry Mason se vraća u veljači sljedeće godine

Perry Mason se vraća u veljači sljedeće godine

Povodom proslave 50. rođendana HBO-a mreža je na Twitteru potvrdila da se Perry Mason vraća nakon skoro tri godine na male ekrane. Prva sezona serije svoju je premijeru imala u lipnju 2020., a druga stiže u veljači 2023.

Radnja serije odvija se 1931. godine u Los Angelesu. Dok se ostatak zemlje muči u Velikoj depresiji, ovaj grad cvjeta! Nafta! Olimpijske igre! Film! Evanđeoski žar! I otmica djeteta koja je pošla po zlu. Temeljena na likovima pisca Erlea Stanleyja Gardnera, ova dramska serija prati porijeklo najlegendarnijeg američkog kriminalnog branitelja, Perryja Masona. Kad mu slučaj desetljeća padne u krilo, Masonova neumoljiva potraga za istinom otkriva rastrgan grad i, možda, put do iskupljenja za njega samog. Druga sezona serije odvijat će se tijekom 1933., potvrdio je glumac Shea Whigham koji utjelovljuje Peta Stricklanda.

Uz Matthew Rhysa u glavnoj ulozi i Sheu Whighama u jednoj od sporednih uloga, u drugoj sezoni seriji glumit će i Eric Lange, Justin Kirk i Diarra Kilpatrick. Postavi nove sezone pridružuju se Katherine Waterston, Hope Davis, Jon Chaffin, Fabrizio Guido, Peter Mendoza, Wallace Langham, Onohoua Rodriguez, Jee Young Han, Mark O’Brien, Sean Astin, Tommy Dewey, Paul Raci i Jen Tullock.

Robert Downey Jr. je među izvršnim producentima serije, uz Susan Downey, Amandu Burrell, Rona Fitzgeralda, Joea Horaceka, Rolina Jonesa i Timothyja Van Pattena, koji je istovremeno jedan od redatelja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861