Matthew McConaughey zainteresiran za treću sezonu True Detectivea – serijala.com
Trenutno čitaš
Matthew McConaughey zainteresiran za treću sezonu True Detectivea

Matthew McConaughey zainteresiran za treću sezonu True Detectivea

Očito, baratamo u kad-bi-da-bi okvirima, no kad bi Nic Pizzolatto napisao dobar materijal, onda bi Matthew McChonaughey rado odradio još jedan angažman u HBO-ovoj kriminalističkoj antologiji True Detective. To je manje-više sukus njegovog odgovora na pitanje o planovima za novu rundu nihilizma i plošnih krugova.

Nema nekog pomaka. Razgovarao sam sa autorom Nicom Pizzolattom koji je uzeo kratki predah od toga. Ako scenarij bude dobar, ne bih oklijevao ni sekunde. Otvoren sam za tu opciju, definitivno.

To vam je to. Više usputno pitanje i usputni odgovor, nego razlog nekoj euforiji. Ako i dođe do toga, nekako puno više smisla ima sasvim odvojena, nova treća sezona gdje bi McConaughey bio neka Pizzolattova verzija Jessice Lange, koja je donedavno mijenjala uloge u American Horror Story antologiji.

No, Pizzolatto se trenutno posvetio razvoju drugih projekata za HBO, s kojim je potpisao višegodišnji ugovor. Sada mu je u fokusu adaptacija serije romana, odnosno reboot stare CBS-ove pravničke serije Perry Mason. Razvija je u suradnji sa Robertom Downeyjem (juniorom), koji bi uzeo glavnu ulogu. HBO tek treba službeno naručiti seriju, pa je to sve još u povojima.

Pročitaj još

S druge strane, mreža se nakon druge sezone nekako ohladila od Pizzolattove antologije. Svi su se tu posuli pepelom, HBO priznao da su nepotrebno požurili novu sezonu koja nije ispunila očekivanja, a Pizzolatto neposredno priznao da to nije valjalo uzevši pauzu od pisanja nove sezone. Ako se predomisli u skorije vrijeme McConaugheyjev broj bi trebao među prvima okrenuti izabrati iz liste kontakata.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861