Otkazani novaci Abby’s, The Enemy Within i The Village – serijala.com
Trenutno čitaš
Otkazani novaci Abby’s, The Enemy Within i The Village

Otkazani novaci Abby’s, The Enemy Within i The Village

Na samom kraju svibnja, NBC je riješio i svoje ostatke ostataka koji zajedno s još šest serija odlaze u povijest. Komedija Abby’s te drame The Village i The Enemy Within su otkazane nakon samo jedne sezone.

Abby’s prati Natalie Morales (The GrinderParksWhite Collar) kao vlasnicu najboljeg kafića u San Diegu kojeg drži ilegalno u svom dvorištu. Mobiteli su zabranjeni, pića su jeftina, a društvo za šankom čine Neil Flynn (The Middle) i Jessica Chaffin (Man With a Plan), dok Nelson Franklin (New GirlBlack-ish) preuzima ulogu nezadovoljnog stanodavca.

Komediju je radio scenarist nekoliko epizoda New Girl i SuperstoreaJosh Malmuth, a jedan od producenata je bio i Michael Schur, autor nekoliko najboljih TV komedija zadnjih godina, no čak ni on nije mogao spasiti seriju. Gledanost je stvarno bila žalosna, a zbog snimanja pred live studio audience i laugh tracka su skoro već u startu bili jednom nogom u grobu.

The Village je priča o grupi ljudi s različitim životima i profesijama, a jedino što ih povezuje je život u istoj zgradi zbog čega razviju blizak, skoro pa obiteljski odnos. Serija cilja malo više nego identični This Is Us s iste mreže te okuplja zanimljivu glumačku postavu: Dominic Chianese (Junior Soprano, The Sopranos), Lorraine Toussaint (Orange is the New Black), Daren Kagasoff (The Secret Life of the American Teenager), Warren Christie (Alphas), Frankie Faison (The WireBanshee) i mnogi drugi koji su nakon samo dva i pol mjeseca emitiranja ostali bez posla.

The Enemy Within je drama s Jennifer Carpenter (Dexter) i Morrisom Chestnutom (Rosewood) u glavnim ulogama. Carpenter je Erica Shepherd, bivša agentica CIA-e čija je svakodnevica postala doživotna robija u najstrožem američkom zatvoru zbog izdaje, no ona je jedina osoba koja dovoljno dobro pozna FBI-jevog najtraženijeg kriminalca. Serija je krenula krajem veljače, a prije svega desetak dana je emitirala svoju zadnju epizodu.

Kompletan vodič kroz obnovljene, otkazane i nove naručene serije ovog svibnja

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861