Odmaranje uz televiziju postalo je još bolje: Pickbox preporuke za srpanj – serijala.com
Trenutno čitaš
Odmaranje uz televiziju postalo je još bolje: Pickbox preporuke za srpanj

Odmaranje uz televiziju postalo je još bolje: Pickbox preporuke za srpanj

Najzanimljivije serije ovog su ljeta na Pickbox TV kanalu. Odmaranje će biti još bolje uz britansku seriju Dolina sreće, seriju Loto milijunaši i još mnogo toga!

Otkrivamo vam koje serije možete pratiti ovog mjeseca, a sigurno vas neće razočarati.

Dvostruki život — nova švedska serija za mlade

Nova Viaplayeva serija Dvostruki život (Live Life) sastoji se od ukupno osam epizoda. U fokusu priče je Nora (nagrađivana švedska glumica Hanna Ardéhn), mlada i živahna novinarka pred kojom je svijetla budućnost. Ali baš kad se sprema osvojiti svijet, sudbina joj baci okrutni zaokret: po život opasnu dijagnozu raka. “Tako sam zahvalna što sudjelujem u pričanju ove priče. Način na koji smrt svaki trenutak čini dragocjenim nešto je što me stvarno pokreće“, rekla je mlada glumica Hanna Ardéhn. Serija kreće s emitiranjem 3.7., a možete ju pratiti od ponedjeljka do četvrtka u 21:50.

Loto milijunaši — hvaljena BBC-jeva serija

Hvaljena BBC-jeva serija Loto milijunaši (The Syndicate) kreće s emitiranjem 10.7. s trećom i četvrtom sezonom, a možete ju pratiti od ponedjeljka do srijede u večernjem terminu. Kad vlasnici uzgajivačnice pasa objave da prodaju tvrtku većoj tvrtki, osoblje je shrvano kad shvati da bi moglo ostati bez posla. Budući da je budućnost tima dovedena u pitanje, tjedna lutrija izgleda kao njihov jedini spas. Kada prijatelji provjere svoju kartu na sreću i aparat se upali, oni su oduševljeni! No je li sve tako kako se čini i hoće li naš sindikat dobiti ono što mu pripada? Smješten između Yorkshirea i Monaka, vidimo kako naši uzgajivači pasa troše sav novac koji posjeduju kako bi pravda bila zadovoljena.

Dolina sreće — nagrađivana britanska krimi serija

Nagrađivana britanska krimi serija osvojila je BAFTA nagradu za najbolju dramsku seriju, a na Pickbox TV kanalu gledajte sve tri sezone koje kreću s emitiranjem 10.7., a možete ju pratiti od ponedjeljka do petka u 21h.

Recenzije medija bile su izrazito pozitivne, a serija je dobila 100 % ocjene kritičara na Rotten Tomatoes. U rujnu 2019. The Guardian je seriju uvrstio na 11. mjesto na svom popisu 100 najboljih TV serija 21. stoljeća, nazvavši je “korektivom klišejiziranih i često muških policijskih serija” i onom koja “pulsira dirljivom realnošću”. Gerard O’Donovan iz The Telegrapha nazvao je Dolinu sreće (Happy Valley) “složenom, uzbudljivom i briljantno napisanom serijom s briljantnom glumom”.

Neizvjesnost — nova švedska dramska serija

Izvrsna Viaplayeva nova serija Neizvjesnost (Limbo) ima sveukupno šest epizoda i kreće s emitiranjem 17.7., a možete je pratiti od ponedeljka do srijede u večernjem terminu. Radnja se vrti oko triju prijateljica, Ebbe, My i Glorije, kojima jedan kasnonoćni poziv promijeni život. Naime, prime vijest da su njihovi sinovi sudjelovali u teškoj prometnoj nesreći. Ove vijesti stavljaju njihovo prijateljstvo i prioritete na najveću kušnju, a s Ebbeinim sinom Jakobom koji je između života i smrti, tri se žene nađu u poražavajuće neizvjesnoj situaciji – u limbu. Možete je pratiti od ponedeljka do srijede u večernjem terminu.

“Svaki lik ima svoje probleme, koje nesreća ili umanjuje ili pogoršava. Naša serija ne pokušava oslikati lijepu sliku, nego pokazati nešto istinito. To je mješavina ružnog, lijepog, plitkog i dubokog sve odjednom, kao i sam život”, rekla je glavna glumica Rakel Wärmländer.

Ljetni filmovi vikendom

Osim ovih izvrsnih serija, idealan izbor za opuštanje tijekom ljetne sezone su i filmovi koji se na Pickbox TV kanalu prikazuju svakog vikenda i idealni su za filmski maraton. Očekuju vas lagani krimići, romantične komedije, ali i hvaljeni trileri i drame!

Točan raspored emitiranja serija i filmova pronađite ovdje. Uživajte tijekom cijelog srpnja u izvrsnim serijama i filmovima uz Pickbox TV kanal!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861