Nine Perfect Strangers: Nicole Kidman predvodi novu dramu Davida E. Kelleya za Hulu – serijala.com
Trenutno čitaš
Nine Perfect Strangers: Nicole Kidman predvodi novu dramu Davida E. Kelleya za Hulu

Nine Perfect Strangers: Nicole Kidman predvodi novu dramu Davida E. Kelleya za Hulu

Hulu je nedavno objavio datum premijere svoje nove književne adaptacije te sa svojim pretplatnicima podijelio prvi teaser za nadolazeću miniseriju. Prva epizoda bit će dostupna na streameru od 18. kolovoza, dok će ostale izlaziti na tjednoj bazi.

Nine Perfect Strangers knjiga je australske spisateljice Liane Moriarty iz 2018. godine koja je u Hrvatskoj dostupna u nakladi Mozaik knjige pod nazivom “Devet potpunih neznanaca”. Službeni opis ovog romana kaže: “Jedna kuća. Devet neznanaca. Deset dana koji će im promijeniti živote. Tranquillum House luksuzne su toplice koje obećavaju potpun preporod duha i tijela. Devetero gostiju iscrpljenih gradskim životom jedva čeka zbaciti teret viška kilograma i svakodnevnih problema, zaroniti u smireni svijet meditacije i masaža vrućim kamenjem.”

“Kilometrima od najbližega grada, bez automobila i telefona, daleko su od svijeta: jedina zabava tijekom deset dana bit će im međusobno upoznavanje i spoznaja njih samih. Njihov osobni razvoj nadzire upraviteljica toplica, odlučna žena s misijom – koja je drugačija od onoga što se na prvi pogled čini. Iza glamuroznog lica Tranquillum Housea krije se opasna tajna. Devet potpunih neznanaca pojma nema što ih čeka”, kaže opis sa službenih stranica Mozaik knjige.

Glavnu ulogu preuzima Nicole Kidman (Big Little Lies, The Undoing), a pridružuju joj se Melissa McCarthy (Gilmore Girls), Luke Evans (The Alienist), Samara Weaving (Hollywood), Michael Shannon (Boardwalk Empire), Manny Jacinto (The Good Place), Bobby Cannavale (Vinyl) i mnoga druga zvučna imena.

Televizijsku adaptaciju radit će David E. Kelley koji je 2017. godine za HBO adaptirao proslavljen roman Big Little Lies iste autorice, također pod vodstvom Nicole Kidman. Također, spomenuti dvojac je prošle jeseni surađivao i na HBO-ovom The Undoingu. Prema svemu navedenom, čini se da su svi sastojci za uspjeh sakupljeni, a kakav će biti finalni proizvod, preostaje pričekati drugu polovicu ljeta.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861