Neil Patrick Harris i Keeley Hawes dobili uloge u novoj seriji Russella T. Daviesa – serijala.com
Trenutno čitaš
Neil Patrick Harris i Keeley Hawes dobili uloge u novoj seriji Russella T. Daviesa

Neil Patrick Harris i Keeley Hawes dobili uloge u novoj seriji Russella T. Daviesa

Kasno sinoć Variety je prenio priču da Channel 4 počinje snimati novu seriju Russella T. Daviesa. Davies, najpoznatiji po novomilenijskom uskrsnuću Doctora Whoa i kultne britanske serije Queer as Folk, napisao je novu petodijelnu seriju, Boys. Ranije ove godine Davies je za BBC napisao Years and Years, distopijsku dramu koja je domaćim gledateljima dostupna na HBO GO-u.

Pop-pjevač Alexander Olly glumit će Richieja, osamnaestogodišnjeg mladića koji skriva tajnu od svojih roditelja i koji sa svojim prijateljima — debitanti Omari Douglas i Callum Scott Howells — “zajedno kreće u avanture u trenutku kad se novi smrtonosni virus počinje širiti gay zajednicom”. Keeley Hawes (Bodyguard) glumit će Richiejevu majku, a Shaun Dooley (Broadchurch) utjelovit će oca. U priopćenju za medije zasad je samo imenovan lik Neila Patricka Harrisa, Henry Coltrane, a u sporednim ulogama pojavit će se i Stephen Fry, Lydia West i Tracy Ann Oberman.

Russel T. Davies je potvrdio da već pet godina planira seriju o vrhuncu epidemije AIDS-a u Velikoj Britaniji. “To je priča za koju mislite kako je već ispričana, ali onda shvatite da zapravo i nije ispričana u Velikoj Britaniji”, rekao je Davies za Variety. Peter Hoar (The Last Kingdom) režirat će svih pet epizoda za emitiranje sljedeće godine.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861