Mark Ruffalo u pregovorima oko uloge u HBO-ovom Parazitu – serijala.com
Trenutno čitaš
Mark Ruffalo u pregovorima oko uloge u HBO-ovom Parazitu

Mark Ruffalo u pregovorima oko uloge u HBO-ovom Parazitu

Samo nekoliko desetaka sati nakon što je južnokorejski film Parasite pokorio na 92. dodjeli nagrada AMPAS-a, popularnim Oscarima, Collider javlja da su HBO Max i Mark Ruffalo u pregovorima oko potencijalne uloge u već najavljenoj miniseriji za nadolazeći streaming servis.

Nitko Collideru nije htio potvrditi vijest, a HBO Max se javio kako je “još preuranjeno pričati o takvim stvarima”. Dakle ne i krivo. Portal teoretizira da bi Ruffalo trebao preuzeti ulogu patrijarha siromašne obitelji.

Zasad još nije poznato kako će Adam McKay i Bong Joon-Ho pristupiti projektu odnosno hoće li sama serija biti scenaristički “produžena” verzija filma, ali ako ćemo vjerovati da se pristupa američkim glumcima poput Marka Ruffala jasnije je da će se sve prilagoditi Amerikancima tako da ne moraju čitati titlove s ekrana. Zanimljivo bi bilo vidjeti ovaj projekt kao što se pristupilo adaptiranju Farga za male ekrane.

Ugovori još nisu potpisani, ali vjerujemo da će sve uskoro biti službeno objavljeno. Parasite prati siromašnu obitelj Kim koja se malo pomalo infiltrira u živote svojih bogatih, ali i naivnih poslodavaca, obitelji Park.

Parasite je na 92. dodjeli Oscara osvojio četiri zlatna kipića uključujući i onoga za najbolji film. Prvi put u povijesti dobio ga je film na stranom jeziku. Stranom od engleskog, naravno.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861