Made in Jersey prva jesenska žrtva – serijala.com
Trenutno čitaš
Made in Jersey prva jesenska žrtva

Made in Jersey prva jesenska žrtva

Očekivali smo da će to biti The Mob Doctor, ili možda Partners, međutim, CBS je započeo sezonu otkazivanja s Made in Jersey i dao seriji čast da nosi titulu prve ovojesenske žrtve.

Otkazivanje serije bilo je neizbježno. Čak i za niske standarde petkom, gledanost Jerseya bila je katastrofalna – znate da je serija slabo gledana kad ju Fringe uspije nadmašiti u A18-49. Odvjetnička serija, slabo primljena ne samo od strane gledatelja, već i od strane kritičara, bit će zamijenjena CSI:NY-em, koji se vraća na svoje staro mjesto u 21h.

Početni sat primetimea petkom CBS će popuniti reprizama raznih procedurala, sve do 2. studenog, kada stiže nova sezona reality showa Undercover Boss. Iste te večeri ABC će testirati jedan od svojih najvećih rizika ove sezone – blok sitcoma (Last Man Standing + Malibu Country), a zaoštrena konkurencija učinit će stvari itekako zanimljivim.

CBS je ove sezone prvi put nakon dugo godina u većim problemima – selidba 2 Broke Girls na 21h nije se pretjerano isplatila, a jedino se Elementary od novih serija iskazao kao potencijalni dugoročni igrač za mrežu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861