Lincoln Heights otkazan – serijala.com
Trenutno čitaš
Lincoln Heights otkazan

Lincoln Heights otkazan

U iščekivanju nove sezone Lincoln Heightsa, ABC Family odlučuje prekinuti seriju tako da se možemo oprostiti s petom sezonom. Nema nekih značajnijih razloga zbog čega je serija otkazana.

Nikada nije bila pretjerano uspješna niti neki bombastičan hit na ABC Familyu ali je ipak iz sezone u sezonu dobivala po 10 novih epizoda. Prva sezona je bila dovoljno uspješa da bi se potvrdila druga, ista stvar je bila s drugom sezonom dok je treća čak privukla nešto više gledatelj. Ipak, četvrta sezona, koja se emitirala prošle godine, nije se proslavila. Obilježila ju je dosta slaba gledanost, pa je tako Lincoln Heights bila jedna od slabije gledanih serija prošle godine.

Sezona je završila, nikakvih službenih obavijesti nije stizalo, očekivala se peta i još deset novih epizoda, međutim, serija je na koncu ipak otkazana. Sam predsjednik ABC Familya je izjavio kako misli da je ovo bila jedna jedinstvena serija na ovoj TV-kući, prava američko-afrička drama sa zanimljivom pričom i glumcima. No, četvrta sezona koja je bila najslabija je učinila svoje, donijela presudu, a u ovo vrijeme kada se otkazuju serije bit će zanimljivo vidjeti hoće li ABC, odnosno, ABC Family otkazati još koju dramu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861