Hulu i MGM razvijaju The Testaments, nastavak The Handmaid’s Tale – serijala.com
Trenutno čitaš
Hulu i MGM razvijaju The Testaments, nastavak The Handmaid’s Tale

Hulu i MGM razvijaju The Testaments, nastavak The Handmaid’s Tale

Još nije posve sigurno kako će točno Hulu i MGM pristupiti projektu, ali TIME je potvrdio da se radi na adaptaciji nastavka “Sluškinjine priče” Margaret Atwood. Atwood će 10. rujna, za manje od tjedan dana, izdati dugoočekivani nastavak svog popularnog i nagradama ovjenčanog romana, The Handmaid’s Tale.

Radnja serije, ali i knjige, odvija se u teokraciji koja je zamijenila SAD nakon puča, te životu žena koje su podvrgnute samo na natalitetnu funkciju od strane dominirajućeg muškog totalitarnog društva. Roman Margaret Atwood, osim što nikad nije bio van štampe, stariji je od trideset godina. The Testaments, nastavak koji izlazi za tjedan dana, odvijat će se petnaest godina nakon kraja The Handmaid’s Tale.

The Testaments će svoju radnju izlagati kroz priče tri protagonistkinje; mlade žene odrasle u ovom ugnjetavajućem društvu, kanadske tinejdžerice koja saznaje da je rođena u Gileadu i… tete Lydie. Tim Miller i njegov scenaristički tim nisu imali pristup novom romanu Margaret Atwood, a zasad još nije poznato hoće li se The Testaments adaptirati u novu seriju ili ćemo priču pratiti u novim sezonama The Handmaid’s Tale.

Četvrta sezona Emmyjem nagrađene serije naručena je za sljedeću godinu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861