HBO otkazao Enlightened – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO otkazao Enlightened

HBO otkazao Enlightened

Enlightened

HBO je sinoć otkazao Enlightened, seriju koja je ionako kontra konvencionalnoj televizijskoj logici dobila drugu sezonu. Nažalost, jer radilo se o prilično potcijenjenoj seriji, jednoj od onih koju “guraju” tek malobrojni kritičari. Koji su činili skoro pa polovicu gledatelja. Otprilike. Mizerna gledanost čak i za HBO-ove standarde bila je neodrživa, no za utjehu ostaju dvije poprilično jedinstvene sezone televizije.

Možda, ma sigurno, najmanje razvikana i najmanje atraktivna HBO-ova serija zapravo je bila prilično sjajna. Nije se, iako se mogla, našla na našoj listi najboljih serija 2011. godine manje-više zato što smo je pohvatali sa zakašnjenjem, no druga je bila u najmanju ruku jednako dobra. Vjerojatno i bolja. Dosta nepristupačna, skromna i nimalo pompozna, no promišljena, sadržajna i društveno kritična.

Serija je dobila drugu sezonu nakon što su istovremeno otkazani Bored To Death, Hung i How to Make It In America, tada također slabo — ali ipak bolje — gledane serije, što bi bilo mnogo nelogičnije na nekoj drugoj mreži.

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861