Gavin i Stacey – od 9. studenog na HTV2 – serijala.com
Trenutno čitaš
Gavin i Stacey – od 9. studenog na HTV2

Gavin i Stacey – od 9. studenog na HTV2

Putem najave s Hrvatske radio televizije:

GAVIN I STACEY, II. – humoristična serija

(GAVIN & STACEY 2)

srijeda, HTV2, 09.11.2011., 20:00

HTV nastavlja s prikazivanjem popularne humoristične serije Gavin i Stacey koja je 2007. godine osvojila tri Britanske nagrade za komediju (British Comedy Awards). Posvuda je dobila izvrsne kritike ne samo zato što nasmijava gledatelje, nego i zato što ih dira u dušu.

Prva je sezona prikazala jednostavnu ljubavnu priču između Gavina (običnog dečka iz Engleske) i Stacey (obične djevojke iz Walesa) i utjecaju njihove veze na prijatelje i obitelji. Nakon što su svaki dan na poslu razgovarali telefonom, naposljetku su se upoznali i vjenčali.

U drugoj ćemo sezoni vidjeti kako napreduje Gavinov i Staceyn brak i što se događa u životima njihovih obitelji. I, što je najvažnije, hoće li se njihovi najbolji prijatelji Nessa i Smithy napokon početi slagati.

Nakon medenoga mjeseca Gavin i Stacey žive s njegovim roditeljima u Essexu dok ne nađu vlastiti stan. Gavin ne želi ni pomisliti na preseljenje u Barry, a Stacey je tužna jer više nije sa svojom obitelji. A također želi biti uz svoju svježe trudnu prijateljicu Nessu.

Nessa će šokirati Smithyja izjavom da je upravo on otac njezina djeteta. Kako će se Smithy nositi s tim vijestima?

Uloge: Mathew Horne (Gavin), Joanna Page (Stacey), Alison Steadman (Pamela), Rob Brydon (Bryn), Ruth Jones (Nessa), James Corden (Smithy), Larry Lamb (Mick), Melanie Walters (Gwen, Staceyna mama), Steffan Rhodri (Dave Coaches), Margaret Jonh (Doris), Julia Davies (Dawn), Adrian Scarborough (Pete), Edna Doré (Edna), Robert Wiliford (Jason), Lewis Merchant/Cari Kiernan (Mali Neil).

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861