Druga sezona HBO-ove serije Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty stiže u kolovozu – serijala.com
Trenutno čitaš
Druga sezona HBO-ove serije Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty stiže u kolovozu

Druga sezona HBO-ove serije Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty stiže u kolovozu

Druga sezona HBO-ove serije Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty stiže 6. kolovoza. Domaći HBO nam se još nije javio, ali pretpostavljamo da će sve ići po planu kao i dosad što znači da će naši gledatelji moći gledati premijeru paralelno s američkim pretplatnicima. Mreža je jučer predstavila i prvi trailer za drugu sezonu u kojoj će Magic Johnson (Quincy Isaiah) i Larry Bird (Sean Patrick Small) odmjeriti snage.

Serija prikazuje profesionalne i osobne živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, jedne od najcjenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu– momčadi koja je definirala svoju eru, na terenu i izvan njega.

HBO-ovo “Vrijeme pobjede: Uspon dinastije Lakersa” dinamična je dramska serija koja seže u prošlost i opisuje profesionalne i osobne živote Los Angeles Lakersa iz 1980-ih, jedne od najcjenjenijih i najdominantnijih dinastija u sportu. Temeljena na knjizi Jeffa Pearlmana, “Showtime: Magic, Kareem, Riley i Los Angeles Lakersi”, s izvršnim producentom Adamom McKayem (“Nasljeđe”, “Q: U središtu oluje”), serija se osvrće na tim koji je definirao svoju eru, i na terenu i izvan njega. Glume: John C. Reilly, Jason Clarke, Adrien Brody, Quincy Isaiah, Sally Field i Jason Segel i mnogi drugi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861