Dirty Sexy Money (Prljavi seksi novac) – druga sezona na HRT-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Dirty Sexy Money (Prljavi seksi novac) – druga sezona na HRT-u

Dirty Sexy Money (Prljavi seksi novac) – druga sezona na HRT-u

Putem najave s Hrvatske radio televizije:

PRLJAVI SEKSI NOVAC, II. – serija

(DIRTY SEXY MONEY 2)

petak, HTV2, 23.09.2011., 22:00

Hvaljena serija Prljavi seksi novac vraća se s drugom sezonom i nastavlja pratiti apsurdno bogatu njujoršku obitelj Darling, koja se miješa s pogrešnim ljudima i upleće u loše situacije. Srećom po tu istaknutu obitelj, idealistički odvjetnik Nick George brine se o njihovim pravnim poslovima, koji često zadiru u sumnjivu sferu.

Misteriozna i još neriješena smrt Nickova oca Dutcha Georgea, koji je bio povjerljivi savjetnik Darlinga od Nickova djetinjstva, doprinijela je Nickovom početnom oklijevanju da slijedi očeve stope. Ali Nick se upustio u stalna i izazovna nastojanja da prezime Darling sačuva od skandala, pri čemu otkriva da je s obitelji Darling povezan na načine o kojima nije ni sanjao.
Nick se jako trudi pomoći obitelji Darling, koja sebe smatra “američkom kraljevskom obitelji”, da izbjegne potencijalne sramote, spriječi glasine i sačuva njihove skrivene mračne tajne. Usred svega toga dolazi strašan udarac, koji šokira Nicka i sve ostale – član obitelji Darling uhićen je zbog ubojstva. Tripp Darling, moćni i uvjerljivi patrijarh obitelji, mnogo je puta vidio nasrtaje na svoju obitelj i bogatstvo. Mora se nositi s time kako događaji, koji se stalno mijenjaju, utječu na njegove osjetljive odnose sa suprugom Letitijom i djecom koja često imaju problema. Patrick Darling, državni tužilac New Yorka, istražuje je li Tripp povezan s nestankom njegove transrodne ljubavnice. Dok se nastavlja natjecati za mjesto u Senatu, Patrick nastoji biti snažan i vjerodostojan političar. Njegove brojne tajne i laži koje je izgovorio sebi i javnosti vraćaju se i progone ga. Starija Darlingova kći, četiri puta razvedena Karen, u strasnoj je i vatrenoj vezi s Trippovim najvećim suparnikom, milijarderom Simonom Elderom. No, Karen je odlučna u nastojanju da ne počne nešto osjećati prema čovjeku kojega smatraju najvećim neprijateljem obitelji. Brian Darling i Nick su otkrili da su polubraća, što je rezultat tajne 40-godišnje veze između obiteljskoga matrijarha Letitije Darling i Dutcha Georgea. Brian, koji je suspendiran kao pastor, još uvijek se trudi naći sebe. Iako mu je glavni posao biti Trippov savjetnik, najviše je usredotočen na to da učini sve moguće kako bi vratio svog nezakonitog sina iz Brazila. Najmlađi sin Jeremy Darling strahuje da je obiteljsko razočarenje. Kako bi to kompenzirao, radio je pod lažnim imenom u obiteljskoj garaži kao momak koji parkira aute. Upustio se u zabranjenu romancu i ta će mu indiskrecija prouzročiti nevolje. Nickova razumna žena Lisa nastoji spriječiti da njezin brak progutaju zahtjevi obitelji Darling. Novcem koji sad njezin muž zarađuje pokušava steći neovisnost kupnjom umjetničke galerije.

Lukavi Simon Elder nastavlja svoje fantastično bogatstvo, moć i tajne upletati u živote Nicka i obitelji Darling. Zna li on nešto više o smrti Nickova oca ili je čak umiješan u nju? Oštroumna, veoma ambiciozna i elegantna Nola Lyons krči put među osobe bliske obitelji Darling. No, prekasno shvaća da se za taj ulazak mora platiti komplicirana cijena.
Milijarde obitelji Darling stvorile su veliku američku obitelj, ali sad prijete da je unište. Nadajmo se da će kombinacija njihova golemoga bogatstva i vještina Nicka Georgea, kao osobe koja rješava sve probleme obitelji, biti dovoljni da spriječe odlazak Darlinga u zatvor, da spase Darling Enterprises od propasti i sačuvaju obiteljsku baštinu.

Zvijezde Prljavoga seksi novca su: Peter Krause kao Nick George, Donald Sutherland kao Tripp Darling, William Baldwin kao Patrick Darling, Natalie Zea kao Karen Darling, Glenn Fitzgerald kao pastor Brian Darling, Seth Gabel kao Jeremy Darling, Zoe McLellan kao Lisa George, Blair Underwood kao Simon Elder, Jill Clayburgh kao Letitia Darling i Lucy Liu kao Nola Lyons.

Autor Prljavoga seksi novca je Craig Wright (Braća i sestre, Izgubljeni, Dva metra ispod zemlje), koji je bio nominiran za nagradu Emmy. Izvršni su producenti: Wright, Greg Berlanti (Braća i sestre, Everwood), Matthew Gross (Labirint zločina, Across the Universe), koji je bio nominiran za Oscara i Zlatni globus, Bryan Singer (Dr. House, Superman – povratak, Privedite osumnjičene) i Jon Harmon Feldman (Dawson’s Creek).

Uloge: Peter Krause (Nick George), Donald Sutherland (Tripp Darling), William Baldwin (Patrick Darling), Natalie Zea (Karen Darling), Glenn Fitzgerald (Brian Darling), Seth Gabel (Jeremy Darling), Zoe McLellan (Lisa George), Blair Underwood Simon Elder), Jill Clayburgh (Letitia Darling), Lucy Liu (Nola Lyons)

Scenarist: Craig Wright

Autori: Craig Wright i Jon Feldman

3 komentara
  • ne shvatam otkup prava za prikazivanje serije koja je ukinuta i ostala nedorečena. a plus što je DSM postala teško sranje kako je odmicala.
    nekako sam se nadao u početku da će zbog glumačke ekipe serija da bude penal. i možda je i bila u prvih par epizoda…
    ali onda je postala treš i gledao sam je samo zbog natalie zea :)
    i one krausove žene, ne znam joj ime.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861