Damian Lewis i Paul Giamatti u Showtimeovoj drami, Steve Coogan mijenja Philipa Seymoura Hoffmana – serijala.com
Trenutno čitaš
Damian Lewis i Paul Giamatti u Showtimeovoj drami, Steve Coogan mijenja Philipa Seymoura Hoffmana

Damian Lewis i Paul Giamatti u Showtimeovoj drami, Steve Coogan mijenja Philipa Seymoura Hoffmana

Showtime je objavio da će Damian Lewis i Paul giamatti biti glavni glumački dvojac u potencijalnoj novoj drami Billions, čiji će se pilot snimiti tijekom iduće godine. Kaže opis, radi se o ficionalnoj priči o svijetu financija te skorašnjem sukobu dviju titanskih ličnosti.” Tako nešto. Oni su državni tužioc Chuck Rhodes (Giamatti) te kralj investicijskih fondova Bobby “Axe” Axelrod (Lewis).

Pilot potpisuju Brian Koppelman i David Levien (scenaristi Oceanovih trinaest) te Andrew Ross Sorkin, novinar i kolumnist The New York Timesa. Režira ga Neil Burger, koji je režirao Iluzionista sa Edwardom Nortonom, kojeg pak su Koppelman i Levien pisali i producirali.

Također, mreža je najaviča da nastavlja s ranije naručenom polusatnom komedijom Happyish, u kojoj je glavnu ulogu trebao imati Philip Seymour Hoffman. Nažalost, Hoffman je preminuo početkom godine, samo par tjedana nakon što je serija bila naručena. Britanski glumac Steve Coogan preuzet će glavnu ulogu kao četrdeset-nešto godišnjak kojem dvadeset-nešto godišnji šef kaže da mu je potreban “rebranding”. Uloga će navodno biti izmjenjena kako bi više odgovarala Cooganovoj personi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861