CW naručio pilot za reboot Roswella i još šest potencijalnih serija – serijala.com
Trenutno čitaš
CW naručio pilot za reboot Roswella i još šest potencijalnih serija

CW naručio pilot za reboot Roswella i još šest potencijalnih serija

Najmanja od nacionalnih mreža, CW, naručila je najveći paket pilota od početka svog postojanja. Četiri potencijalne serije dobio je njihov Warner Bros. studio (The End of the World As We Know It, Roswell, Spencer i Dead Inside) , a četiri CBS TV (In the Dark, Skinny Dip, Playing Dead i Charmed). Deveta serija je spin-off SupernaturalaWayward Sisters, serija kojoj još nije sigurno mjesto na rasporedu.

Jedna od najzanimljivijih “novih” serija je reboot stare WB-ove serije – Roswell. Tri sezone je imala prva inkarnacija serije, a završila je prije petnaest godina. Roswell je lansirao karijere Shiri Appleby, Katherine Heigl, Colina Hanksa, Emilie deRavin i… Dido. Ova srednjoškolska serija za mlade, koja je bila popularna i na ovim prostorima, temeljena je na knjigama young adult tematike Melinde Metz – “Roswell High”. Izvršni producent i showrunner serije bio je Jason Katims (My So-Called Life, Parenthood i Friday Night Lights).

Novi Roswell razvija producentica CW-ovih Originalsa, Carina Adly MacKenzie, a sama serija neće se mnogo razlikovati od prve. Nakon što se nevoljko vraća u rodni grad Roswell, nova junakinja serije, kći neprijavljenih imigranata, otkriva šokantnu istinu o bivšoj tinejdžerskoj simpatiji – koji je sad policajac: On je izvanzemaljac koji je svoje sposobnosti čuvao cijeli život. Kada se ponovno povežu ona se obvezuje čuvati njegovu tajnu, ali zajedničkim snagama počnu i istraživati njegovo podrijetlo. Nasilan teroristički napad otkriva veliku prisutnost izvanzemaljaca na Zemlji i napore vlade da sakriju istinu od pučanstva. Mnogo drame i romantike slijedi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861