Brzi kraj za Zero Hour, CW gasi 90210, oživljava Whose Line Is It Anyway – serijala.com
Trenutno čitaš
Brzi kraj za Zero Hour, CW gasi 90210, oživljava Whose Line Is It Anyway

Brzi kraj za Zero Hour, CW gasi 90210, oživljava Whose Line Is It Anyway

Loše vijesti tradicionalno se fino i potoho iznose petkom navečer, a sinoć su ABC i CW objavili odluke o otkazivanju dviju svojih serija. ABC je tako nakon samo tri epizode otkazao triler o teoriji urote od autora Prison Breaka, sa Anthonyjem Edwardsom (Hitna služba) u glavnoj ulozi. Ovaj trash-fest uletio je u isti termin gdje je Last Resort otkazan nakon odrađenih 13 epizoda. To je treća ABC-jeva otkazana dramska serija ove sezone, nakon spomenutog Last Resorta i O’Quinnovog 666 Park Ave. Nashville će gotovo sigurno dobiti drugu sezonu, dok mreža na lageru ima još Red Widow, seriju sa Goranom Višnjićem i Radom Šerbedžijom u sporednim ulogama, koja kreće 3. ožujka. Sapunica Mistresses, posljednja preostala ovosezonska drama, emitirat će se ljeti, van tradicionalne sezone.

Podjednako očekivana odluka je i CW-ovo gašenje spin-offa Beverly Hillsa, 90210, serije koja je ove sezone prešla brojku od sto epizoda kroz pet sezona, a uvijek se nekako potiho provlačila kroz sezonske cikluse. Mreža se dosad već riješila Gossip Girl i nove drame Emily Owens M.D., a sasvim je izgledno otkazivanje posljednje nove serije Cult, koja je ubrzo nakon premijere šutnuta u nezahvalni termin petkom. Debitirala je 19. veljače uz komično nizak rating od 0,3 te manje od milijun gledatelja ukupno.

I na kraju, CW će oživjeti humoristično show kojeg možda nikad niste gledali, ali ste sasvim sigurno na Redditu, 9gagu ili gdje već naletjeli na memeizirane “image macroe” sa citatima. Whose Line Is It Anyway? se ovog ljeta vraća uz 10 polusatnih epizoda, a vraća se i glavni trojac Ryan Stiles, Wayne Brady te Colin Mochrie. Doduše, bez voditelja Drewa Careyja, kojeg će zamijeniti Aisha Tyler, čiji vam je glas poznatiji kao Lanin iz Archera. Improvizirani humoristični show se izvorno prikazivao na ABC-u od 1998. do 2004. godine, kao remake istoimenog britanskog showa.

http://www.youtube.com/watch?v=qXT6foyWZCw

2 komentara
  • e jbg meni ovaj Cult nije los ima dobru radnju problem je sto ga porede sa The Following koji je skuplji i ima vise poznatih faca al nije neki kvalitet, mada cult ima mizernu gledanost cak i za CW…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861