Ahnold is bahk kao The Governator – serijala.com
Trenutno čitaš
Ahnold is bahk kao The Governator

Ahnold is bahk kao The Governator

Arnold “The Governator” Schwarzenegger is bahk – kao stripovska i animirana akcijska zvijezda. EW.com je prošli tjedan najavio strip i animiranu seriju sa Arnijem u glavnoj ulozi, u produkciji stripovske legende Stana Leeja, autora Spider-Mana, Iron Mana, Hulka i niza ostalih stripovskih junaka. 

Naravno, Arnie će biti centralni super-junak, The Governator, a borit će se protiv zle organizacije nazvane Gangsters Imposters Racketeers Liars & Irredeemable Ex-cons, iliti skraćeno – G.I.R.L.I.E Man.

Schwartzie i Lee osim stripa te animirane serije planiraju i 3D film, koji bi trebao izaći 2013. godine. Schwarzenegger je u siječnju završio svoj osmogodišnji mandat kao guverner savezne države Kalifornije te najavio oživljavanje filmske karijere, a trenutno razmatra nekoliko projekata, uključujući (navodno) nastavke / remakeove “Terminatora” i “Predatora.”

Nije on jedina akcijska zvijezda po kojoj je napravljen crtić, Chuck Norris, Hulk Hogan, Mr. T i Jackie Chan na isti su način pokušali okrenuti koji dolar.

Trailer za animiranu seriju je ispod, a prestali smo ga gledati kada je počeo svirati “Pump It” Black Eyed Peasa. Također, Governator samouvjereno krasi i novu naslovnicu časopisa Entertainment Weekly.

The Governator
The Govahnatooh! (EW.com)
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861