The Walking Dead će dobiti i jedanaestu sezonu uz povratak Lauren Cohan – serijala.com
Trenutno čitaš
The Walking Dead će dobiti i jedanaestu sezonu uz povratak Lauren Cohan

The Walking Dead će dobiti i jedanaestu sezonu uz povratak Lauren Cohan

Svega jedan dan uoči premijere svoje nove, desete sezone, AMC-jeva post-apokaliptična zombie drama službeno je obnovljena i za potpuno očekivanu jedanaestu sezonu koja će najvjerojatnije imati isti broj epizoda i raspored emitiranja kao prethodne sezone ovog desetljeća.

Nadolazeća sezona kreće 6. listopada te će biti prva sezona bez Andrewa Lincolna, ali i bez Lauren Cohan koja je napustila ulogu Maggie nakon osam sezona kako bi se fokusirala na svoju novu seriju Whiskey Cavalier na ABC-ju. No, budući da je serija otkazana nakon jedne sezone, showrunneri su obećali da će učiniti sve u svojoj moći da vrate Lauren nazad u seriju, što su, sudeći po najnovijim vijestima, i uspjeli. Gledatelji bi Maggie mogli ponovno ugledati u seriji već krajem desete sezone, a kao dio glavne postave se službeno vraća tek iduće godine.

Nakon Andrewa Lincolna, kružile su glasine da seriju u potpunosti napušta i Danai Gurira koja je od treće sezone preuzimala ulogu Michonne, da bi na ljetnom Comic-Conu glumica službeno najavila kako će joj deseta sezona serije ujedno biti i posljednja. Sudeći po traileru, u sezoni neće manjkati Michonne u akciji što bi značilo da će The Walking Dead jednom od svojim najpopularnijih likova pružiti prikladan odlazak.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861