Seth MacFarlane vodit će Oscare iduće godine – serijala.com
Trenutno čitaš
Seth MacFarlane vodit će Oscare iduće godine

Seth MacFarlane vodit će Oscare iduće godine

Akademija filmskih umjetnosti i znanosti se malo ohrabrila  — Seth MacFarlane bit će voditelj 85. po redu dodjele Oskara, najprestižnije filmske nagrade. Dobro, teško da će MacFarlane voditi Oskare podjednako kontroverzno i bez inhibicija, u stilu Family Guyja i ostalih njegovih animiranih komedija — ali predstavlja svježije i zanimljivije rješenje od Billyja Crystala lani.

Akademija je preklani, doduše, pokušala sa dodvoravanjem mlađoj publici pokušavši unijeti svježine i mladosti sa Jamesom Francom i Anne Hathaway, što je ispalo prilično loše, dok se Hathaway čak trudila, Franco se samo nezainteresirano cerekao.

MacFarlane se, zapravo, čini kao vrlo prikladan izbor. Malo će ukrotiti svoj riskantan i šarolik humor, otpjevati koju točku i vjerojatno opet nestati kroz dobar dio ceremonije — za što su rijetko krivi voditelji, već producenti koji ove dodjele čine dosadnima i nezanimljivima.

Angažman dobiva na “krilima” Teda, svog debitantskog dugometražnog filma. Još jedan u nizu antropomorfmih MacFarlaneovih likova pokupio je solidne kritike i postigao popriličan uspjeh na kino blagajnama.

Oni koji očekuju varijantu Rickyja Gervaisa sa Zlatnih globusa sigurno će biti razočarani. No, na stranu vrlo zaboravljive posljednje sezone njegovih serija, MacFarlane zna biti duhovit i mogao bi monotoniji Oskara donijeti nešto novo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QJrJ2DZHBAI[/youtube]
Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861