Leonard Nimoy u spotu Brune Marsa – serijala.com
Trenutno čitaš
Leonard Nimoy u spotu Brune Marsa

Leonard Nimoy u spotu Brune Marsa

Kasnimo za popularnim klincima sa ovim, ali to je vjerojatno zato što do pred pet minuta nismo imali pojma tko je Bruno Mars. Vjerojatno bi tako ostalo još neko vrijeme, da Leonard Nimoy nije centralna figura alternativne verzije Marsova spota za pjesmu “The Lazy Song.” Pjesma je singl sa njegova prvog i zasad jedinog albuma “Doo-Wops & Hooligans,” a originalni spot izašao je još početkom godine.

U ovoj “alternativnoj” (koliko bi zakon bilo da je Anna Torv imala cameo kao Altlivia?) i prilično bizarno surealnoj, ali istovremeno sjajnoj verziji Nimoy se pojavljuje kao penzionerski bachelor frog, koji elegantno i bezbrižno u ogrtaču kupuje pornjavu i mlijeko.

“Stvarni” i slavni Nimoy se povukao u glumačku penziju još u travnju prošle godine, no u međuvremenu se, doduše samo glasom, vratio u animiranim scenama devetnaeste epizode treće sezone Fringa. Usto, glas će posuditi Sentinelu Prime u nadolazećem trećem nastavku Transformersa, “Dark of the Moon,” te zmaju Smaugu, u filmskoj adaptaciji Hobita.

(via blastr)

5 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861