Premijera druge sezone Serijalinog podcasta, iliti “Ček’, vi imate podcast?” – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera druge sezone Serijalinog podcasta, iliti “Ček’, vi imate podcast?”

Premijera druge sezone Serijalinog podcasta, iliti “Ček’, vi imate podcast?”

Hej, sjećate li se našeg prvog podcasta? Vjerojatno ne, jer bilo je davno i zaboravljivo. I prilično loše. Podcast je nastao kao spin-off ugašenog podcasta naših kolega i prijatelja, alias Statler & Waldorf, koji su se Serijali pridružili koji su asimilirani vrlo brzo nakon Serijalinog pokretanja. Zajedno smo snimili jednu epizodu, točnije uključili mikrofon dok smo uz pivu i pizzu komentirali drage nam serije.

Bilo je loše, a ni danas nije bolje.

Tema su ovogodišnji Emmyji, iliti točnije, dekolte Kat Dennings i obris penisa Jona Hamma. Prva epizoda “druge sezone” snimljena je [umetni današnji dan], a kako se zbilja radi o običnom laprdanju za četvrtastim stolom, malo se odužila. Prvi dio “dvosatne premijere” objavljujemo danas, dok drugi stiže tokom tjedna. Nemojte slušati ako ne volite cliffhangere. U idućoj epizodi — komentari sasvim nimalo fikcionalnih slušatelja, reakcije na ovojesenske pilote i još nekoliko digresija.

U biti, nemojte uopće slušati. Četverac televizijskih fanatika ležerno, neobavezno i nekoherentno, nimalo pripremljeni, komentiraju aktualne i manje aktualne serije. Svi likovi i događaji u podcastu – čak i oni bazirani na istinitim događajima – u potpunosti su fikcionalni. Komentari i stajališta u podcastu izraženi su… loše. Sljedeći program sadrži eksplicitan jezik, a zbog njegovog sadržaja ne bi ga trebao slušati nitko.

Podcast možete preslušati i skinuti ispod u mp3 formatu, ili ovdje u mp4 formatu sa lijepo posloženim chapterima, a dostupan je i u iTunes direktoriju.

Sugestije za poboljšanje u narednim epizodama svakako primamo — ali ako ćete predložiti da budemo elokventniji, koherentniji, smisleniji, inteligentniji i suvisliji… Bojimo se da vam ne možemo pomoći. Isto tako ako ćete predložiti da nabavimo bolji mikrofon. Ili ako mislite da moramo biti pristojniji. U biti, znate što? Za promjenu, ovog puta možemo preskočiti kritike.

17 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861