Podcast 3×03: Gore ne može – serijala.com
Trenutno čitaš
Podcast 3×03: Gore ne može

Podcast 3×03: Gore ne može

Pozdrav djevojčice i dječaci. U posljednja tri-četiri tjedna nije bilo previše značajnih premijera (Almost Human je ostavljen za recenziju), a ne samo da smo proteklih tjedana uspjeli pogledati vrlo malo aktualnosti, već je i presjek stvari koje smo zajedno pogledali gotovo nepostojeći. Naravno, nije nas to spriječilo da opet snimimo dva sata materijala.

Prošloepizodno tehničko poboljšanje ovog puta je udvostručeno — ako smo prošlog puta prešli sa produkcijske razine Lifetimea na Syfy, sada smo negdje na nivou NBC-a. Imamo čime, ali ne znamo kako.

U vezi naše duljine (khm), što se poteglo već par puta… Sasvim iskreno, kako se jedva uspijemo okupiti svako toliko, nekako nam je besmisleno isključiti mikrofon nakon 45 minuta, kada imamo štofa za nastavak. Rezanje epizoda i zakašnjelo (ionako epizode objavljujemo ~tjedan dana nakon snimanja) objavljivanje segmenata se samo čini čudnim te razbija (hipotetsku) logiku i tok podcasta. Je li zbilja ‘pause’ gumbić i nastavak slušanja neki drugi dan toliko problematičan?

Sada nešto novo. Pozivamo vas — svo troje slušatelja — da nam šaljete svoja pitanja i potencijalne teme na mail adresu podcast@serijala.com. Jer toliko je očito da nam ih nedostaje. Iako, kao i uvijek, u nedostatku vaših pitanja, uvijek ih možemo sami izmisliti umjesto vas.

Kao i dosad, epizodu možete preslušati u nastavku ili je naći u iTunes direktoriju, gdje se možete i pretplatiti te preuzeti podcast sa vaših iUređaja.

I konačno, teme ove epizode:

00:00 — Uvod
00:02 — Komentari i pritužbe; Sleepy Hollow i The Good Wife, te Mad Meni
00:20 — American Horror Story
00:26 — Alternativni kraj Breaking Bada i stripovski blok: Seth Rogen i Preacher; Neil Gaiman i njegove adaptacije
00:49 — CW blok: Reign, Arrow, Beauty and the Beast i Flash
01:01:39 — Netflix blok: Marvel
01:15:31 — Chris Lilley
01:19:10 — Atlantis i Peaky Blinders i The Wrong Mans i druge nasumične serije
01:29:53 — The Strain i Helix – SF blok?
01:36:23 — O ženskim serijama
01:46:33 — Krajevi

Svi likovi i događaji u podcastu – čak i oni bazirani na istinitim događajima – u potpunosti su fikcionalni. Komentari i stajališta u podcastu izraženi su… loše. Sljedeći program sadrži eksplicitan jezik, a zbog njegovog sadržaja ne bi ga trebao slušati nitko.

6 komentara
  • Ja isto mislim da je onaj alt ending BBa bio baš čisti pandering i nije im to trebalo. Dovoljno su ih svi voljeli i bez toga, a Giligana svi ionako stavljaju na prestolje. Trebali biste jednom kao ongoing serije spomenuti i komedije, TBBT, Modern Family, Parkse i to. Okej podkest! Okej je i kvaliteta zvuka! Palčevima gore!

  • Isplatilo vam se ulaganje, puuuuuno se bolje čujete! Jesu to neki sponzorski mikrofoni možda??

    • Nismo nikad probali, ali zvuci dovoljno radikalno da bi mogli jednom.

      I nije žestica, samo vino i loša piva, ali ja nisam ozbiljna odrasla osoba koja ima čaše za sve vrste alkohola, a vecina pivskih mi se razbila. Sad kad smo mikrofone kupili, ulažemo u čaše.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861