Veliki filmski kviz iduće subote u Aplauzu – serijala.com
Trenutno čitaš
Veliki filmski kviz iduće subote u Aplauzu

Veliki filmski kviz iduće subote u Aplauzu

Prije mjesec dana FAK je proslavio 5. rođendan portala, a sad je vrijeme za nove pobjede. Iduću subotu, 7. studenog, s početkom u 19 sati, u Produkciji kulture Aplauz (Zvonimirova 63) održat će se novi Veliki filmski kviz. Pod vodstvom stand-up majstora Gorana Vugrineca Goca, napaljeni glađu za znanjem i zagrijani finom medicom, družit ćete se u lovu na zabavu i vrijedne nagrade koje su za najuspješnije natjecatelje pripremili njihovi dragi sponzori Giftonaut, HBO, MekPer’s, Zmajska pivovara, Blitz i Cinestar.

Struktura kviza neće se previše razlikovati od prethodnih, uz obaveznu (i prigodnu) novu horor-kategoriju pod naslovom Kad jaganjci utihnu. Osim ove privremene novotarije, tu su dobro vam poznati Čovjek koji je previše znao (opće znanje), Sofijin izbor (publika bira od ponuđenih kategorija), Memento (asocijacije), Izgubljeni u prijevodu (multimedijalni miks tri filma u jednom), Krik i bijes (spojeni dijalozi iz dvaju različitih filmova) i Točno u podne (veliki finalni obračun najboljih ekipa).

Ulaznica i dalje košta simboličnih 15 kuna po natjecatelju, ekipe se i dalje sastoje od minimalno 2 i maksimalno 4 člana, a i broj mjesta u dvorani jednako je ograničen kao i uvijek, tako da vas molimo da se što prije prijavite da rezervirate stol za svoju ekipu. Prijave primamo na mail info@fak.hr (“prijava za kviz” u naslov, ime ekipe u sadržaj maila) ili putem ovog obrasca. Vidimo se u subotu na još jednom Velikom filmskom kvizu!

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861