Tjedan: 25. travnja – 1. svibnja – serijala.com
Trenutno čitaš
Tjedan: 25. travnja – 1. svibnja

Tjedan: 25. travnja – 1. svibnja

Nakon što smo (opet) preskočili jedan tjedni pregled, ulijećemo u relativno sadržajan tjedan, ali siromašan bilo kakvim premijerama i finalima vrijednim spomena. Prva polovica tjedna, do četvrtka kada počinju sweepsi, nešto je sporija, no nakon toga se nećete naročito morati zamarati pauzama jer većina će serija bez zastajkivanja potrošiti preostale epizode. Nažalost, sama sezona je na izmaku i manje od mjesec dana dijeli nas do čitave hrpe finala i ulaska u sušno (televizijsko) ljetno razdoblje.

Dakle, jedina ovotjedna premijera je petnaesta sezona South Parka, koja kreće u srijedu, 27. travnja. Trailer ispod, ovog je puta na tapeti Apple i proizvod koji će zauvijek promijeniti…

NBC-jev glazbeni reality show The Voice kreće u utorak, a u žiriju sjedi, između ostalih, i Christina Aguilera. Ali zapravo… koga briga. Michael konačno odlazi iz Scrantona u posljednjoj epizodi The Officea za Stevea Carella. Nakon ove epizode do kraja sezone zapravo ostaju još tri, a podružnicu će i dalje voditi Will Ferrell, sve do finala – ali ne i u njemu. No, o tome smo već podosta pisali. The Office i Parks ovog tjedna imaju “podebljane” epizode koje će efektivno trajati nekih 28-30 minuta. I Glee ima uvećanu epizodu od čak sat i pol (efektivno sat vremena, bez reklama), navodno sa obradama Lady Gage.

Standardnog tabličnog pregleda ovog puta nema – skok na naslovnicu i bacite pogled na prošlog tjedna uvedeni tv raspored.

Komentari (1)
  • Skok na naslovnicu vodi na ovaj clanak :p

    A sta se tice South Parka, jel to zadnja sezona ili ce ih biti jos ili se jos ne zna?

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861