Želimo vam sve najbolje u 2010.! – serijala.com
Trenutno čitaš
Želimo vam sve najbolje u 2010.!

Želimo vam sve najbolje u 2010.!

Suradnici, kolege i prijatelji, statler i waldorf, već su vam zaželili Sretan Božić i Novu Godinu u godišnjoj čestitci, sa željama da 2010. provedete u društvu prijatelja, dobrih serija i velikih LCD i plazma televizora.

Vrlo dobru (bar televizijski) 2009. ostavljamo iza sebe sa, kao dva najveća highlighta godine, odličnim kabelskim sezonama (Mad Men, Breaking Bad, Dexter, Sons of Anarchy, Friday Night Lights, Curb Your Enthusiasm, It’s Always Sunny in Philadelphia) i odličnim novim komedijama (Modern Family, Community, Parks and Recreation).

Galactica nas je napustila nakon skoro šest godina i četiri sezone, Bryan Fuller i Joss Whedon opet nisu imali sreće (ni gledatelja), ovaj put s Pushing Daisiesima i Dollhouseom. Doctor Who nam je nedostajao ove godine i ona dva-tri specijala nisu nam bila dovoljna. NBC je imao jednu od najhrabrijih (i najskupljih) serija u posljednje vrijeme na TV-u, Kings, koji je nažalost otkazan nakon trinaest epizoda. Chuck se poboljšao u drugoj sezoni, TNT je spasio Southland od kojeg je NBC digao ruke. Fringe se, kao i Chuck, pronašao u drugoj sezoni, Glee nas je iznenadio koliko je dobar, dobili smo Renee Walker u 24. To su samo neki od momenata zbog kojih će nam ova televizijska godina ostati u lijepom sjećanju.

2010. obećava da bi mogla biti još i bolja. Lost kreće s emitiranjem zadnjih 18 epizoda, HBO se konačno vraća staroj slavi s nekoliko vrlo interesantnih projekata. The Pacific nas očekuje na proljeće zajedno sa novom serijom Davida Simona, Treme. Boardwalk Empire dolazi na jesen, Game of Thrones, ako svemoćni HBO omogući, kreće u produkciju prve sezone. U bližoj budućnosti očekuju nas Caprica, Chuck, Human Target i nova sezona 24. Serijala vam želi da pogledate što više serija možete, da nas čitate i dalje i da uživate u Novoj, 2010. godini.

Sve najbolje od uredništva Serijale.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861