FAK.hr slavi peti rođendan novim Velikim filmskim kvizom i koncertom – serijala.com
Trenutno čitaš
FAK.hr slavi peti rođendan novim Velikim filmskim kvizom i koncertom

FAK.hr slavi peti rođendan novim Velikim filmskim kvizom i koncertom

Rezervirajte svoje vrijeme iduće subote, jer naši dvije godine mlađi filmski prijatelji s portala FAK.hr slave svoj peti rođendan, i to ponovnim Velikim filmskim kvizom te popratnom feštom i koncertom odmah nakon kviza. Provjereno odličan kviz i provjereno odlična ekipa kojoj želimo sve najbolje, nastavak uspješnog rada, čim više odličnih organizacija kviza te kvalitetnih tekstova na portalu. Dakle, najava:

U zagrebačkoj Produkciji kulture Aplauz, s početkom u 20 sati pod vodstvom FAK-ova starog prijatelja, hiperaktivnog komičara Gorana Vugrineca Goca, i uz taktove odličnog akustičnog cover benda Rana Esculenta, u opuštenoj ćemo atmosferi i uz obilje alkohola FAK će obilježiti jednu dvadesetinu stoljeća postojanja. Svojim sudjelovanjem u kvizu feštu će uveličati i nekoliko istaknutih lica iz svijeta filma i televizije, ali o tome ipak nešto kasnije…

Kao i svaki put dosad, na rođendanskom će kvizu natjecatelji biti suočeni s više različitih kategorija pitanja. Čovjek koji je previše znao provjerit će vaše opće znanje o svijetu filma, Sofijin izbor vam omogućuje da sami odaberete sljedeću kategoriju na koju zatim mora odgovarati čitava dvorana, Memento donosi nove dvije asocijacije na temelju kojih ćete morati pogoditi važne osobe ili filmove, tradicionalno najzeznutija kategorija Izgubljeni u prijevodu od vas će i ovaj put zahtijevati da filmove prepoznate po slici, zvuku i titlovima, a Točno u podne na pozornicu će dovesti dvije najboljeplasirane ekipe da se snađu kako znaju i umiju pod kišom brzopoteznih, najslabijakarikastih pitanja iz usta i mikrofona voditelja Goca. Posebno za ovu priliku pripremili su i dvije nove kategorije, ali o njima ćete više saznati iduće subote.

“Zbog ovoga sam inzistirao da mi što prije srede da izađem van.”
— I. S. (62)

Po završetku kviza, svi ste pozvani da se ostanete družiti, nazdravljati i uživati u Zmajskome pivu na koncertu Rana Esculente. Ako kojim slučajem ne stignete na kviz (ili zakasnite s prijavom), dobro ste došli svratiti do Aplauza i nakon kviza, jer će Rana Esculenta žariti i paliti do dugo u noć!

S obzirom na zbilja ograničen broj mjesta, sve zainteresirane neka se što prije jave putem kontakt obrasca ili na mail info@fak.hr (“prijava za kviz” u naslov maila, ime ekipe i broj članova u sadržaju maila) ili na broj telefona 091 1179 329. Ulaznice će se i ovaj put naplaćivati simboličnih 15 kuna po natjecatelju.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861