Hoće li Ricky Gervais ponovo voditi Zlatne globuse? – serijala.com
Trenutno čitaš
Hoće li Ricky Gervais ponovo voditi Zlatne globuse?

Hoće li Ricky Gervais ponovo voditi Zlatne globuse?

Da odmah odgovorimo na pitanje iz naslova – kvragu, nadamo se. Ovakve dodjele nagrada obično su većim dijelom prokleto dosadne, a Ricky je kao voditelj prošlih dviju dodjela bio jedini razlog za gledanje ceremonije. Zlatni globusi su nagrada koju dodjeljuje Holivudsko udruženje stranih novinara, nastojeći objediniti filmsku i televizijsku industriju, pri čemu ne uspijeva biti naročito relevantna, ni uspješna (sjetimo se nominacija za Piper Perabo ili Scotta Caana lani).

Gervais je vodio prošle dvije ceremonije, pri čemu je ovogodišnja, održana u siječnju, u medijima bezrazložno prezentirana kao kontroverzna, nakon što je Ricky gažu odradio negdje na 50% svog potencijala za uvredljivost i nonšalanciju. Prema izjavama dan nakon, dalo se naslutiti da organizatori nisu bili poprilično oduševljeni ni nasmijani Gervaisovim nastupom, a on je sam rekao da ne vjeruje da će ga pozvati treću godinu za redom.

A kad ono… Globusi, koji se i iduće godine održavaju u siječnju, zasad nemaju ugovorenog voditelja, no sve se glasnije spominje mogućnost Rickyjeva povratka. New York Post čak piše da je dogovor postignut, iako još uvijek nije obznanjen.

Gervais je nedavno, na svom blogu, predstavio ideju trosatnog podcasta u kojem bi uživo komentirao dodjelu zajedno s par prijatelja komičara. Necenzurirano, besplatno. Dan nakon, doduše, dodao je kako “možda hoće, možda neće. Možda uopće neće biti dostupan, a možda će” – dodao je ironično – “biti i na Zlatnim globusima.”

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BvHXzP2SpLA[/youtube]
2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861