Garth Marenghi bi se mogao vratiti na male ekrane – serijala.com
Trenutno čitaš
Garth Marenghi bi se mogao vratiti na male ekrane

Garth Marenghi bi se mogao vratiti na male ekrane

Vijest… zapravo ne vijest. Više kao nesuvislo laprdanje na Herringovom podcastu RHLSTP izazvalo je pravo malo veselje za ukupno troje čitatelja ovog portala, što uključuje bar dvojicu suradnika redakcije. Autor kratkotrajne kultne britanske serije Garth Marenghi’s Darkplace, Matthew Holness, izjavio je kako je svijet spreman za povratak Marenghija na male ekrane.

“Postoji šansa”, rekao je Herringu. “Ako mi netko kaže “da, evo ti odriješene ruke, napravi što god želiš”, naravno da bih se onda vratio u taj svijet.”

“Ali ako mi netko kaže da trebam tim scenarista i ovo i ono… Ne, hvala. Ne da mi se.”, izjavio je Holness.

Garth Marenghi’s Darkplace svoju je premijeru imao 2004. na britanskom Channel 4 i nije ostvario zavidne rezultate gledanosti. Sama serija postigla je kultni status, a manje ili više je pokrenula karijere Matta Berryja, Richarda Ayoadea i drugih. Serija prati autora horora Gartha Marenghija i njegovog izdavača Deana Lernera (Ayoade) i njihovu seriju Darkplace. Sve je prezentirano kao dokumentarac o premijeri neviđenih epizoda zaboravljene serije iz 80.-ih. U stvari, evo nekoliko clipova. Zapravo je cijela ova “vijest” izgovor da u petak prijepodne na Youtubeu gledamo Matty Berryja kako krivo izgovara stvari i pjeva.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861