Serije u svibnju na domaćim tv kanalima – Stranica 3 – serijala.com
Trenutno čitaš
Serije u svibnju na domaćim tv kanalima

Serije u svibnju na domaćim tv kanalima

RTL / RTL2

Update 14.05. | RTL Televizija najavila nam je prikazivanje treće, četvrte i pete sezone Teorije velikog praska (The Big Bang Theory) te novih sezona Moderne obitelji, Kako sam upoznao vašu majku i novi sitcom Sva lica Tare (United States of Tara). Od nabrojanih jednino TVP kreće u svibnju.

ProgramNaziv serijeDomaći nazivSezonaPo?etak emitiranjaRitamTermin
RTL2The Big Bang TheoryTeorija velikog praska322.05.pon-čet20:55
Pages: 1 2 3 4 5
8 komentara
  • Zna li se što je s četvrtom sezonom Mad Mena koja se još u siječnju trebala početi prikazivati na HRT-u?

  • Jel itko vidi kad NOVA TV opet jednu vrhunsku seriju prikazuje, u 02.20……………………….

    Nakon BB sad i Justified…

    Da li netko sa Serijale može provjeriti sa NOVA TV, koji je njima kur..?

    • a kad da prikazuju?? Pa onda ne bi bilo mjesta za Strasti orijenta u 20.05h… ono… duuh…

  • Zaboravili ste Universal Channel i SciFi Universal! Između ostalog: premijera serije ‘Scandal’ je u utorak 8.5.2012. u 21.20 a na Universalu svake nedjelje u 21h premijerno emitira serija ‘Dark Skies’!

  • ja neznam šta je ovoj novoj i hrt…neznam tko otkupljuje te serije i tko ih stavlja u pripadajući termin,izmimo naprimjer hrt:oni otkupe vrhunsku seriju poput pacifika i stave ga subotom u 22:00 sata pa ko će gledati pacifik subotom navečer dok imo dosta dobrih filmova(izuzetak je naravno nova tv koja svaku subotu ima film sa neponovljivim stevenom segalom),a nedjeljom navečer neznaš što je gore film iz 1950 ili ljubav je na selu i i nedjeljom stae pacifik u 9 imali bi 10 puta veću gledanost…idemo dalje nova i doma tv neznam koja budala je na novoj otkupila walkera teksaškog rendžera???? ,a da o domi tv niti nepričam od 8 ujutro do 8 navečer same jeftine izlizane sapunice,a nova je prijašnjih godina znala otkupiti mnogo dobrih serija poput života na sjeveru,zakon brojeva,lude sedamdesete,svi mrze crisa,itgubljeni.u sred noći mi nova tv stavi serije poput uvijek smiješnog seinfilda,Justifieda i breking beda pa koje njima tamo zadužen za taj tv program dosta mi svaku večer u udarnom terminu gledat turske sapunice(neznam kad će ih više to proći sa tim turskim sapunicama)i na kraju rtl i rtl2:rtl ja mislim otkad je došo rtl u hrvatsku da oni nisu prestali reprizirati cobru 11???..onda svako malo stave punu kuću,korak po korak,pod istim krovom,a nedjelja navečer mi je vrhunac dok vidim csi miami,onaj horatio i scena sa naočalama odmah moijenjam program..mentalista stave u 11 sati(koji je po meni najbolje što imaju tamo na toj jadnoj seriji)onda put osvete daj otkupite nove sezone i još rtl2: od 7 ujutro pa do 17 sati popdone vrte kulinarske emisije i emisije o životinjama..svak čast njima na dva i pol muškarca i malcol in the middle..al mislim da je svima dojadio onaj kralj queensa..sad svako može po komentarima napisat šta bi oni htjeli gledat na ovim našim tv kanalima….eto toliko od jednog mlađeg ljubitelja serije i filma

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861