Vraća se horor-antologija Tales from the Crypt, stiže adaptacija Kingovog romana The Mist – serijala.com
Trenutno čitaš
Vraća se horor-antologija Tales from the Crypt, stiže adaptacija Kingovog romana The Mist

Vraća se horor-antologija Tales from the Crypt, stiže adaptacija Kingovog romana The Mist

Iako je među posljednjim mrežama za koje bismo rekli da će ih interesirati ovakav format, TNT će na televiziju vratiti popularni i kultni serijal Tales from the Crypt. Izvorno adaptacija stripa iz pedesetih, prva serija trajala je sedam sezona u polusatnom formatu na HBO-u, počevši s krajem osamdesetih. Novu seriju producira M. Night Shyamalan koji režira pilot, a serija će opet pričati epizodne horor priče sa “domaćinom” Crypt Keeperom — koji će u TNT-jevoj verziji dobiti novu verziju. Zasad je naručena prva sezona od 10 epizoda.

Također, zasad marginalni kanal Spike vraća se produkciji vlastitih serija adaptacijom jedne od popularnijih priča Stephena Kinga, The Mist. Roman je pred desetak godina adaptirao Frank Darabont, nakon što je ranije snimio Shawshank Redemption i The Green Mile. Tipično za Kinga, The Mist je smješten u maleni gradić u kojem se događaju neobjašnjive i misteriozne stvari — ovog puta natprirodna magla obavija gradić za sobom dovodeći svakakve spodobe. Prva sezona planirana je za iduću godinu.

4 komentara
  • nebi mogao zamislit djetinstvo bez priči iz kripte; ogledao sam sve epizode i sa strane filmove, više puta…mnogo poznatih glumaca i redatelja je prošlo kroz tu seriju jer se prije takav format više cijenio, vjerovatno zbog zone sumraka. danas su praktički izumrele takve serije, charlie brooker uspjeva sa black mirrorom, i shyamalan sa ovim, svaka im čast, dečki imaju ukus…
    kad smo već kod ljudi sa dobrim ukusem – frank mamojebeni darabont – čovjek koji je u svom životu snimio 4, možda 5 filmova i tri su bazirana na kingovim romanima, od toga jedan film koji je večini najbolji svih vremena, zadnji je the mist od kojeg će seriju napraviti, neznam kako će to izvest pošto je kraj toliko jebeno neočekivano dobar da bi sve to mogla biti mini serija, ili će razdužit to od čega će napraviti rastezljivo govno kao under the dome.nemam pojma, nek zovu darabonta da im to radi, nemože biti loše…nitko se nije žalio na walking dead seriju kad je darabont bio showrunner, tako da….

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861