Twilight najesen na CW-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Twilight najesen na CW-u

Twilight najesen na CW-u

CW je kasno sinoć objavio da su kupili prava na popularnu franšizu knjiga (i filmova) Twilight. Dawn Ostroff, čelnica mreže, rekla je sljedeće:

Jako sam zadovoljna što smo uspjeli priskrbiti prava za Twilight, a Stephenie Meyer je rekla kako je i ona željela da se njezina Twilight saga nastavi upravo na našoj mreži. Naš trenutni plan je da Twilight serija zajedno s Vampire Diariesima sljedeće godine, gledanošću bude konkurentna drugim TV mrežama.

Vidljivo uzbuđena Dawn nije rekla cifru koju je CW morao ispljunuti za Twilight franšizu, ali neslužbeno se saznaje da je barem još jedna velika TV kuća bila u igri za “Sumrak sagu”. Vampire Diaries i nova Twilight serija činiti će idealnu kombinaciju sljedećeg četvrtka na CW-u, a Dawn nije rekla što će se dogoditi sa Supernaturalom, koji će svoj termin prepustiti Twilight seriji. Najvjerojatnija opcija za Supernatural je termin petkom, poslije Smallvillea. Silvio Horta, showrunner na Ugly Betty koja završava u svibnju ove godine, najavljen je kao glavni i odgovorni za novu seriju, a Meyer će služiti kao izvršna producentica, koja je iznjela i nekoliko detalja:

Slično kao i s Vampire Diariesima i True Bloodom, Twilight će doživjeti neke preinake u TV izdanju. Biti će to ona ista priča iz knjiga, ali s mnogo više detalja, novim likovima i situacijama. Sretna sam što će upravo Silvio [Horta] voditi seriju. Jedva čekam da počnemo raditi.

Proces odabira glumaca još nije počeo, ali Meyer je odbacila mogućnost da će Robert Pattinson, Taylor Lautner i Kristen Stewart ponavljati svoje uloge na malim ekranima. Iako još potpuno neslužbeno, ime Paula Danoa (There Will Be Blood…) spominjalo se kao mogućeg Edwarda, vampira koji se zaljubi u Bellu. CW je naručio 13 epizoda za prvu sezonu, koja će početi na jesen. Snimanje serije započinje u svibnju, na lokacijama u Kanadi.

7 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861