Syfy i Bondov redatelj rade reboot Blakeove sedmorke – serijala.com
Trenutno čitaš
Syfy i Bondov redatelj rade reboot Blakeove sedmorke

Syfy i Bondov redatelj rade reboot Blakeove sedmorke

Samo nazivno znanstveno-fantastični kanal možda će konačno opravdati svoje SF-ovske korijene najavljenim rebootom kultnog space SF-a sa prijelaza sedamdesetih na osamdesete — Blake’s 7 iliti Blakeove sedmorka, lokalizirano. Obzirom na to koliko nam fali dobar SF sa futurističkom komponentom, uzet ćemo i ovo, makar se bojimo mreže koja ga radi. No, ipak, svojedobno nam je njena preteča dala jednu odličnu space operu, pa…

Original je bila BBC-jeva serija od četiri sezone i 52 epizode emitirana između 1978. i 1981. godine, a njen autor osmislio je i jedne od najpoznatijih negativaca iz Doctor Whoa, Dalekse. Reboot potpisuje Joe Pokaski, čiji životopis — nimalo ohrabrujuće — sadrži gomilu epizoda Heroesa koji nisu iz prve sezone. Nekakav kredibilitet seriji bi trebao dati angažman Martina Campbella kao redatelja pilota. Znate ga kao redatelja filmova o Jamesu Bondu, GoldenEye i Casino Royale, a na televizijskoj strani nedavno je režirao odličan pilot Last Resorta.

Syfyjevo press izvješće zapravo koristi riječ “amazeballs” kao opis svojeg reboota. Ugh. Ljudima koji pišu press izvješća bi trebalo zabraniti da pokušavaju biti “hip” i “kul”. Kao da čujete vlastitu mamu da govori “guba” i “nema beda”. Neka se drže suhoparnih preuveličavanja te prekomjernog korištenja epiteta “kritički hvaljena” i “nagrađivana”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861