Neverland: Syfyjev prequel Petra Pana – serijala.com
Trenutno čitaš
Neverland: Syfyjev prequel Petra Pana

Neverland: Syfyjev prequel Petra Pana

Nakon Čarobnjaka iz Oza (Tin Man), Alise (Alice) i Crvenkapice (Red), Syfy nastavlja silovati vaše djetinjstvo (ili evocirati lijepa sjećanja, ovisno koliko ste ciničnj). Prethodne tri adaptacije bile su svojevrsni moderni pogledi na tradicionalne i svima dobro poznate bajke i priče iz djetinjstva, dok je Neverland prequel, prednastavak priči o Petru Panu.

Za razliku od prošlih adaptacija, u kojima su glumile Zooey Deschanel, Kathy Bates (uz Tima Curryja) i Felicia Day, Neverland nema neko poznatije ime u svojoj postavi. Radi se o dvodijelnoj mini-seriji emitiranoj prošle nedjelje i ponedjeljka, koju potpisuje Nick Willing, koji je za Syfy radio već spomenute mini-serije Tin Man i Alice.

Kritičari nisu naročito oduševljeni ovom adaptacijom, mi je još nismo pogledali (niti nam je ni u planu), no slobodno pogledate sljedeće dvije najave te sami procijenite zanima li vas…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Qhd3CbOKhng[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wuFwugrmHes[/youtube]
7 komentara
 • Nisam ni ja još pogledao, ali…

  Anna Friel, Charles Dance, Bob Hoskins, Rhys Ifans, Keira Knightley (glas Zvončice)…- ak’ su to nepoznata imena, onda stvarno ??

 • Kao Bates, Tim Curry ili Deschanel, ne računajući Knightley koja samo posuđuje glas? Ne.
  Možeš li ijednog staviti na poster s najavom “Neverland, starring (____)”? Ne.
  (Dobro, Day je poznato ime samo u fandomovskim okvirima).

 • Naravno da ću pogledati,pišete kritično prema toj mini-seriji a niste ni pogledali!? Čemu? Po traileru ima dosta onak mračnih scena i toga..pa ček po forumu i par postova ovdje vidim da za Vampire i slično govorite kako je sladunjavo a sad nakraju kad se nešto pokrene totalno drukčije nevalja..loše loše!

 • “Kritičari nisu naročito oduševljeni ovom adaptacijom, mi je još nismo pogledali (niti nam je ni u planu), no slobodno pogledate sljedeće dvije najave te sami procijenite zanima li vas..”

  1. Meni ovo gore zvuči kao kritika jel autor nema u planu pogledati seriju”..sori na previdu ako je drukčije.

  2. TVD sam samo spomenio čisto jel kao usporedbu na današnje serije, jel ne valja kad je serija sladunjava/mračna btw. možda sam krivo sad neveo TVD zato što sam na forumu čitao onak dosta negativne komentare,tak da moj bed.

  • Recenzija je linkana jer je mi nemamo u planu pisati, pa ako netko zeli procitati komentar prije gledanja. Nije bilo namijenjeno obeshrabrivanju od gledanja. Ne bih ni TVD zanrovski izjednacio s ovim, ali okej, nema veze.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861