Miniserija temeljena na Alienu? Definitivno možda kažu FX i Noah Hawley – serijala.com
Trenutno čitaš
Miniserija temeljena na Alienu? Definitivno možda kažu FX i Noah Hawley

Miniserija temeljena na Alienu? Definitivno možda kažu FX i Noah Hawley

Noah Hawley, autor FX-ovog Farga i Legiona je u intervjuu nakon završetka četvrte sezone Farga potvrdio glasinu da je bilo razgovora o potencijalnoj miniseriji temeljenoj na Alienu Ridleya Scotta. Filmski serijal je u limbu nakon što je Alien: Covenant ostvario nešto slabije rezultate od očekivanih na kino blagajnama.

U razgovoru s Deadlineom Hawley je rekao da je bilo razgovora o miniseriji s bivšom šeficom filmskog dijela Foxa Stacey Snider koja nije htjela prebaciti franšizu na male ekrane. No, u međuvremenu je Disney integrirao Fox i Hawley je potvrdio da s vremena na vrijeme vodi razgovore s mrežom i kompanijom koji bi mogli uroditi plodom jednog dana. “Znam da postoji velika želja za maksimalno iskorištavanje studijskog kataloga stoga se ne bih iznenadio da se tako nešto i dogodi.”, rekao je Hawley o potencijalnoj miniseriji o Alienu.

Upitan da li je još uvijek uključen u izradu potencijalne miniserije Hawley je izjavio da “vodi razgovore sa studijom s vremena na vrijeme.” Hawley nije objasnio kojim dijelom široke palete ovog svemira bi se serija trebala baviti, ali dao je dijelić uvida u svoj tretman: “Mislio sam da bi bilo zanimljivo kada bih mogao malo proširiti priču. Ako ćete napraviti nešto za televiziju imate otprilike 10 sati. Čak i ako imamo mnogo akcije, to je samo dva sata priče i ostaje nam još osam sati za popuniti. Pa o čemu je serija onda? O takvim stvarima sam pokušao razgovarati sa studijom.”

“Maknimo Aliena iz serije. O čemu je serija onda? Koje su teme, tko su likovi, gdje je ljudska komponenta?”, izjavio je Hawley za Observer. FX, Fox i Disney se još nisu ništa dogovorili, ali postoji sumnja da Hawley ispituje tržište i traži neku reakciju što i kako dalje. Bilo kako bilo — miniserija o Alienu je još samo san, a Ridley Scott navodno radi na novom nastavku filmskog serijala koji bi se udaljio od priča koje je ispričao u Prometheusu i Alien: Covenant.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861