J.J. Abrams i HBO Max rade na tri nova zajednička projekta – serijala.com
Trenutno čitaš
J.J. Abrams i HBO Max rade na tri nova zajednička projekta

J.J. Abrams i HBO Max rade na tri nova zajednička projekta

Nakon što su prošle godine AT&T, HBO i WarnerMedia najavili svoj novi streaming servis — jučer su stigle i prve informacije o projektima koje će za HBO Max raditi J.J. Abrams i njegov Bad Robot.

Prva serija bit će potpuno novi projekt naziva Duster. Serija je smještena u sedamdesete godine prošlog stoljeća, a pratit će život vozača za bijeg u krimalnom sindikatu. Seriju potpisuju J.J. Abrams i LaToya Morgan (The Walking Dead).

E sad na ona dva zanimljivija projekta. HBO Max je od Bad Robota naručio i projekt imena Overlook — hibrid horora i trilera u kojem ćemo gledati poznata lica iz Kingovog “Shininga”. Očito su setovi koje je Warner napravio za “Doctor Sleep” prevrijedni da bi ih sad samo bacali u smeće. Serija će “istraživati neispričane priče iz najpoznatijeg ukletog hotela u Americi”. Castle Ro… ovaj, Overlook zasad nema datum početka produkcije.

I posljednje, ali ne i najmanje bitno — HBO Max je od Abramsa naručio i seriju temeljenu na DC-jevim Justice League Dark stripovima. Duga je i (ne)zanimljiva povijest propalih adaptacija JLD-a na televiziji i filmu, recimo samo da su u određenim trenucima za Dark bili vezani i Guillermo Del Toro i Doug Liman. Justice League Dark je zanimljiv jer prati one ponešto drugačije slučajeve u DCU-u, a članovi tima uključuju Johna Constantinea, Zatannu, Madame Xanadu, Swamp Thinga, Deadmana i brojne druge.

Gdje ćemo i kad mi to gledati još ne znamo, a naši izvori javljaju da, što se tiče HBO Maxa, “nema trenutnih planova za Europu.”

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861