HBO: Mađioničari protiv Hitlera – serijala.com
Trenutno čitaš
HBO: Mađioničari protiv Hitlera

HBO: Mađioničari protiv Hitlera

Michael Chabon, Pulitzerom nagrađeni spisatelj, radi seriju za HBO sa prilično bizarnom premisom – mađioničari protiv Nacista. Da, radi se o grupi mađioničara koji će koristiti svoje iluzionističke vještine da sruše Hitlera i Treći reich.

Projekt zasad nazvan Hogoblin razvija spomenuti autor kojem ovo nije prvi izlet u vode spekulativne fikcije / alternativnih svemira. Chabon se u svojoj karijeri više držao spisateljstva nego Hollywooda, iako su dva njegova romana adaptirana za filmsko platno – “Wonder Boys” sa Michaelom Douglasom i “The Mysteries of Pittsburgh” u čijem razvoju nije sudjelovao. Osim toga, Chabon je napisao ranu verziju scenarija za drugi nastavak Spider-Mana, koja je kasnije dorađivana i mijenjana.

Nevezano – evo što Larry David, čiji je Curb Your Enthusiasm također HBO-ova serija, proročanski kaže o ovom projektu?

2 komentara
  • Jel to nesto tipa Inglorious Basterds? Odnosno oce biti alternativna povijest ili to sto madjionicari rade nece u nekoj velikoj mjeri ustjecati na stvarnu povijest?

  • Ne zna se nista, ionako je to tek projekt u razvoju. Ja bih rekao da ce sasvim sigurno biti alt povijest. Serija u kojoj protagonisti pokusavaju opstruirati Naciste i ne uspijevaju, a Hitler razjebe pola Europe? Ne znam baš :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861