Brad Wright radi na “oživljavanju” Stargatea s MGM-om – serijala.com
Trenutno čitaš
Brad Wright radi na “oživljavanju” Stargatea s MGM-om

Brad Wright radi na “oživljavanju” Stargatea s MGM-om

Prije nego počnete slaviti — ne, Syfy, a ni MGM nemaju u planu novu seriju. Kroz gostovanje za Nerks of the Hub, autor televizijskih serija Stargate: SG1, Stargate Atlantis i Stargate: Universe, Brad Wright, dao je natuknuti kako je vodio razgovore s MGM-om oko potencijalnog oživljavanja franšize.

Syfy Wire javlja kako obožavatelji ne trebaju očekivati novu seriju u skorije vrijeme, ali da postoji interes s obje strane oko televizijskog uskrsnuća “Zvjezdanih vrata”. Posljednji Stargate, onaj sa sufiskom Universe, otkazan je na kabelskoj mreži još davne 2011. “Razgovarali smo o tome što se može ili ne može dogoditi u budućnosti. Na neki način počinje se od nule. Složili smo se da bez obzira na sljedeći korak — to mora odrađeno kvalitetno. Moramo poštovati povijest franšize. Stargate je važan dio MGM-ove biblioteke. Radimo na tome!”, rekao je Wright.

Ono što smo mi izvukli iz svega toga jest činjenica da MGM mora zatvoriti računicu i da na kraju dana Stargate mora donositi određen broj zelembaća u kasu. Prošle godine pokušalo se oživiti “Vrata” kroz web-seriju, Stargate: Origins, ali mi to nismo gledali.

Novi Stargate na televizorima? Da, možda, definitivno odlučno možda jednog lijepog dana.

Komentari (1)
  • Ja se nadam da hoće! Šteta što su superherojske serije zauzele syfy prostor. Za mene je pravi syfy: Star trek, Stargate, Galactica, Firefly, Farscape, Babylon 5 i sl.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861