Black Mirror ide na Netflix sa duplo više epizoda nego dosad – serijala.com
Trenutno čitaš
Black Mirror ide na Netflix sa duplo više epizoda nego dosad

Black Mirror ide na Netflix sa duplo više epizoda nego dosad

Kao što se već najavljivalo, ranije, sada je službeno potvrđeno — Netflix će preuzeti i koproducirati britanski Black Mirror u trećoj sezoni sa duplo više epizoda nego su ih imale prošle dvije zajedno. Čak dvanaest. Produkcija kreće ove godine, sa planom emitiranja tijekom iduće.

Odlična britanska antologija u kojoj Charlie Brooker slaže različite, nepovezane epizode smještene u blisku budućnost skup je priča koje se bave spekulativnom fikcijom i našim tehno-strahovima, posuđujući neke futurističke aspekte tehnologije i njihovim smještanjem u svijet današnjice.

Naravno, Brooker nastavlja pisati epizode, a najavljujući novu sezonu dodao je, “Samo se nadam da se nijedna od ovih novih priča neće ostvariti.”

Pročitaj još

Serija zasad ima dvije sezone od po tri epizode te jedan specijal, a Netflix je na američkom i globalnom tržištu imao prava za dosadašnje dvije sezone — što je naravno razlog zašto su Brookera ovog puta uzeli za sebe.

3 komentara
  • 12 epizoda je mnogo više nego je bilo tko očekivao, nadajmo se da će kvaliteta ostati ista jer black mirror je odličan, posebno volim epizodu white bear.
    brooker je imao zanimljive dokumentarce o televiziji i gejmingu, ali nije mi se nešto sviđala ona serija o zombijima i big brotheru

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861