Black Mirror: Arkangel, jedna od šest novih epizoda dobila poseban trailer – serijala.com
Trenutno čitaš
Black Mirror: Arkangel, jedna od šest novih epizoda dobila poseban trailer

Black Mirror: Arkangel, jedna od šest novih epizoda dobila poseban trailer

Zadnjih nekoliko dana aktivirao se Twitter Netflixovog Black Mirrora, pa smo tako dobili poseban trailer i poster za jednu od šest novih epizoda serije. Epizoda u pitanju je “Arkangel” koja je svoju premijeru imala na ovogodišnjem Comic-Conu u New Yorku.

Netflix je još u kolovozu objavio trailer za nadolazeće epizode s nazivima i glumačkom postavom, među kojoj se ističu Jesse Plemons (Fargo), Jimmi Simpson (Westworld), Andrew Gower (Outlander) i Douglas Hodge (The Night Manager), dok bi Jodie Foster, Toby Haynes, David Slade i Tim Van Patten trebali režirati neke od epizoda. Brooker je napisao sve epizode, a zasad je poznato vrlo malo detalja same radnje. Kako i treba.

Šest novih epizoda dolazi… u budućnosti, a nadali smo se kako bi ih mogli streamati već ove godine. Netflix je ovih dana objavio popis premijera za prosinac – među kojima nema četvrte sezone Brookerove serije. I dalje se nadamo da će Black Mirror samo doći jednog lijepog dana ove godine, ali najvjerojatnije će to biti vrlo rano sljedeće godine. Čekamo.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861