A League of Their Own završava s četiri posljednje epizode, Blade Runner 2099 ima redatelja – serijala.com
Trenutno čitaš
A League of Their Own završava s četiri posljednje epizode, Blade Runner 2099 ima redatelja

A League of Their Own završava s četiri posljednje epizode, Blade Runner 2099 ima redatelja

Amazonova serija A League of Their Own dobila je još četiri epizode kako bi završila priču. Nakon dugih pregovora između Amazona i Sonyja koji producira seriju, dogovor je postignut da će biti snimljene još četiri epizode koje će činiti drugu i posljednju sezonu. Razmatrana je i opcija kako bi film zaokružio priču, ali četiri epizode bile su bolja ideja. Sony je u postupku potpisivanja novih ugovora s glumačkom postavom, a iz članka na Hollywood Reporteru čini se da fanovi serije imaju zašto i slaviti jer je vrlo malo nedostajalo da serija samo bude otkazana.

Temeljena na istoimenom filmu iz 1992., A League of Their Own prati profesionalnu žensku bejzbolsku ligu u Americi za vrijeme Drugog svjetskog rata. Will Graham (Mozart in the Jungle) i Abbi Jacobson (Broad City) izvršni su producenti i showrunneri.

Osim efektivnog otkazivanja svoje bejzbolske komedije, Amazon je zaposlio Jeremyja Podeswu (Game of Thrones, Station Eleven) za redatelja i izvršnog producenta svoje nadolazeće serije Blade Runner 2099. Malo je toga poznato o seriji osim činjenice da će se radnja događati ravno pedeset godina nakon Villeneuveog filma Blade Runner 2049. Silka Luisa (Shining Girls) zaposlena je kao showrunner na seriji, a Tom Spezialy (The Leftovers) potpisat će se kao izvršni producent zajedno s Ridleyjem Scottom i Michaelom Greenom.

Prije nekoliko dana izašla je glasina da će Jodie Comer (Killing Eve) igrati glavnu ulogu u seriji. Amazon još ništa nije potvrdio.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861