A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight je novi spinoff “Igre prijestolja” koji stiže na HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight je novi spinoff “Igre prijestolja” koji stiže na HBO

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight je novi spinoff “Igre prijestolja” koji stiže na HBO

Nakon uspjeha prve sezone “Kuće zmajeva”, HBO je jučer najavio još jednu spinoff seriju “Igre prijestolja”. Na jučerašnjoj presici povodom predstavljanja nove WBD-ove streaming platforme Max, šef HBO-a Casey Bloys je potvrdio da je mreža naručila prvu sezonu nespretno nazvane serije A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight.

Temeljena na nedovršenim pričama Georgea R.R. Martina, radnja je smještena u Westeros stotinjak godina prije događaja iz “Igre prijstolja” i prati avanture viteza Ser Duncana i njegovog štitonoše Egga, odnosno budućeg kralja Aegona V Targaryjena.

Martin je izdao tri novele, “The Hedge Knight”, “The Sworn Sword” i “The Mystery Knight” koja je izašla 2010. Martin je u nekom trenutku svoje karijere izjavio da bi htio napisati između šest i dvanaest priča o Dunku i Eggu.

HBO je, dakle, naručio nedovršeni projekt od Georgea Martina u kojem se jedan lik zove Aegon Targaryen. Ira Parker, Ryan Condal, Vince Gerardis i sam Martin će izvršno producirati za HBO. Fool me once…

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861