The Penguin: Novi trailer za Maxovu seriju koja stiže u rujnu – serijala.com
Trenutno čitaš
The Penguin: Novi trailer za Maxovu seriju koja stiže u rujnu

The Penguin: Novi trailer za Maxovu seriju koja stiže u rujnu

Max je objavio drugi službeni teaser za seriju “Pingvin” (The Penguin), Warner Bros. Television i DC Studiosa, koja stiže ovog rujna. U glavnoj ulozi je Colin Farrell kao Oz Cobb (poznat kao Pingvin), a ova osmodijelna limitirana serija DC Studiosa nastavlja epsku kriminalističku sagu filmaša Matta Reevesa, započetu globalnim blockbusterom The Batman Warner Bros. Picturesa. Seriju je razvila izvršna producentica Lauren LeFranc te se fokusira na lik kojeg je Farrell tumačio u filmu.

Glumačku postavu čine Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) i Theo Rossi (Dr. Julian Rush).

Seriju su producirali Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, Lauren LeFranc, koja je istovremeno i scenaristica i izvršna producentica, Craig Zobel, koji je režirao prve tri epizode, i Bill Carraro. Temeljena na likovima koje su za DC stvorili Bob Kane i Bill Finger, za produkciju “Pingvina” zaslužni su Reeves’ 6th & Idaho Productions i Dylan Clark Productions u suradnji s Warner Bros. Televisionom. Među izvršnim producentima je i Daniel Pipski.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861