Teaseri: Taboo — Tom Hardy u seriji autora Peaky Blindersa – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaseri: Taboo — Tom Hardy u seriji autora Peaky Blindersa

Teaseri: Taboo — Tom Hardy u seriji autora Peaky Blindersa

Serija koju smo imali na popisu onih kojima se najviše veselimo u 2016. godini bit će na istom popisu za nagodinu. Taboo neće dočekati svoju premijeru ove godine, ali stiže odmah početkom iduće — BBC One je kao datum stavio 7. siječnja (subota), dok će američki FX kasniti par dana sa emitiranjem.

Radi se o osmodijelnoj mini-seriji koju zajednički potpisuju Steven Knight — autor britanskih Peaky Blindersa — te Tom Hardy i njegov otac Chips. Hardy i Knight su na spomenutoj seriji surađivali u drugoj i trećoj sezoni (obnovljena je za četvrtu i petu, usput), dok je sama mini-serija adaptacija priče koju su zajedno stvorili Tom i Chips.

Ovaj će put radnja biti smještena u 1813. godinu i pratiti avanturista Jamesa Delaneya (Tom Hardy) koji se nakon dugogodišnjeg putovanja po Africi vraća u London gdje doznaje za ostavštinu koju je dobio nakon smrti svoga oca. James tad kreće u borbu s najvećom trgovačkom kompanijom, East India Company, pokušavajući osvetiti smrt svog oca i ispraviti pogreške.

Komentari (1)
  • Gledao sam trailer za ovu mini-seriju prije par mjeseci i oduševio sam se,jedva čekam da pogledam. BY the way peaky blindersi su mrak, jedva čekam novu sezonu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861