Teaser: The Crown — četvrta sezona stiže sljedeći mjesec – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser: The Crown — četvrta sezona stiže sljedeći mjesec

Teaser: The Crown — četvrta sezona stiže sljedeći mjesec

Prije nekoliko sati Netflix je predstavio novi teaser za četvrtu sezone jedne od svojih najboljih serija, The Crown. Sjajan teaser prava je bomba napetosti i vrlo dobro predstavlja neke od novih lica u seriji.

The Crown je svoje posljednje epizode emitirao kasno prošle godine, a Netflix je najavio da će serija ići još dvije sezone nakon nadolazeće četvrte. Još nikakva službena potvrda nije stigla sa streaming videoteke, ali Morgan i društvo nagovijestili su da snimanje na epizodama pete i šeste sezone neće početi sigurno prije lipnja sljedeće godine. To znači da će pauza nakon četvrte sezone biti poduža i da se nove epizode neće emitirati prije 2022.

Emme Corrin će utjeloviti princezu Dianu u novoj sezoni, dok će ulogu u kasnijim sezonama preuzeti Elizabeth Debicki. Debicki će se tako pridružiti Imeldi Staunton koja će preuzeti ulogu kraljice od Olivije Coleman. Lesley Manville odigrat će princezu Margaret (ulogu trenutno igra Helena Bonham Carter), a Jonathan Pryce šepurit će se uokolo kao princ Philip (Tobias Menzies ulogu igra u trećoj i četvrtoj sezoni). Gillian Anderson uskočit će u cipele Margaret Thatcher.

Četvrta sezona stiže 15. studenog na Netflix.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861