Teaser s Netflixa: The Crown se vraća za tri mjeseca – serijala.com
Trenutno čitaš
Teaser s Netflixa: The Crown se vraća za tri mjeseca

Teaser s Netflixa: The Crown se vraća za tri mjeseca

Nakon mjeseci špekulacija, poluinformacija, nagađanja i razno raznih mrvica s Netflixa — napokon je odabran datum premijere treće sezone jedne od najskupljih serija televizije, The Crown.

Kratki teaser ne otkriva ništa posebno osim datuma premijere, 17. studeni, a kroz odškrinuta vrata nazire se Olivia Colman u ulozi kraljice Elizabete II. Netflix je krajem listopada 2017. objavio kako će ulogu kraljice u trećoj i četvrtoj sezoni od Claire Foy preuzeti Colman, sve popularnija britanska glumica koja je zanat ispekla na televiziji, igrajući u cijelom nizu sjajnih serija, od Peep Showa i Broadchurcha do Fleabag. Colman je također vlasnica Oscara za prošlogodišnji film The Favourite gdje je također utjelovila kraljicu — kraljicu Anne.

Ova raskošna kraljevska drama nije se stidila pokazati koliko je koštala Netflix u svakom svojem kadru. Ako je vjerovati napisima – The Crown je koštao preko sto milijuna funti za svojih deset prvosezonskih epizoda, ali itekako se isplatilo jer je Peter Morgan napravio intimnu, toplu i nadasve ljudsku biografsku priču o kraljici Elizabeti II. Uz već tradicionalnu suhoparnost ovakvih projekata, tema i sudionika, Morgan je uspio humanizirati povijesne aktere, u jednom potezu smanjiti njihovu veličinu i učiniti ih bližima nama, običnim smrtnicima.

Ideja je da serija traje ravno 60 epizoda kroz 6 sezona, a prva i druga sezona od deset jednosatnih epizoda prikupile su izrazito pozitivne kritike. Pauza od dvije godine između sezona valjda neće škoditi samoj seriji, a četvrta sezona počinje se snimati ovih dana. Treća sezona The Crowna stiže 17. studenog.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861