Premijera nove HBO serije “Irma Vep” 7. lipnja na HBO Maxu – serijala.com
Trenutno čitaš
Premijera nove HBO serije “Irma Vep” 7. lipnja na HBO Maxu

Premijera nove HBO serije “Irma Vep” 7. lipnja na HBO Maxu

Nova HBO serija “Irma Vep” (Irma Vep), s oskarovkom Alicijom Vikander u glavnoj ulozi, imat će premijeru 7. lipnja na HBO Max streaming platformi, a istog dana prva epizoda će biti prikazana i na HBO kanalu u 20.00h.

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma “Les Vampires”. Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati. Serija “Irma Vep” otkriva nam neizvjestan teren na granici fikcije i stvarnosti, umjetnosti i autentičnosti, umjetnosti i života.

Autor, scenarist i režiser serije je francuski filmaš Olivier Assayas, a temelji se na njegovom istoimenom filmu iz 1996. godine. Uz Aliciu Vikander, u seriji glume Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Nora Hamzawi, Adria Arjona, Carrie Brownstein, Tom Sturridge, Byron Bowers, Fala Chen, Hippolyte Girardot, Alex Descas i Antoine Reinartz. Izvršni producenti su Olivier Assayas, Alicia Vikander, Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson i Ashley Levinson.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861